• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش انواع غذاها » آموزش ساختن قلیه ماهی خوشمزه و عالی

    آموزش ساختن قلیه ماهی خوشمزه و عالی

    خوشمزه | ایرانی | زردچوبه | فرنگی | ساختن | ایران | آموزش | آموزش آشپزی

    آموزش ساختن قلیه ماهی خوشمزه و عالی

    آموزش ساختن قلیه ماهی خوشمزه و عالی 

    قلیه ماهی خوراکی خوشمزه است از دیار خوزستان که در کل کشور عزیزمان ایران مشهور است و طعم بسیار بینظیر دارد و تقریبا همۀ خانواده هاي ایرانی آن را درست میکنند. اگر بخواهیم از برترین غذا هاي محلی کشور عزیزمان ایران نام ببریم، بی شک غذا هاي جنوبی در بالاترین رتبه ها جای می گیرند. در این مقاله روش تهیه قلیه ماهی خوزستانی که در تمام نقاط کشور عزیزمان ایران طرفدار دارد را به شما اموزش میدهیم.

    مواد لازم:

    آموزش ساختن قلیه ماهی خوشمزه و عالی

    زردچوبه و نمک به مقدار لازم
    پودر فلفل قرمز یک قاشق چایخوری

    عبارات مهم : خوشمزه – ایرانی
    تمرهندی یک بسته
    پیاز یک عدد متوسط
    سیر یک کله
    سبزی « گشنیز و شنبلیله» «مقدار شنبلیله کم باشد تا تلخ نشود» ۳۰۰ گرم
    شوریده یا سنگسر یا هامور «ماهی پوست گرفته و پاک شده» یک کیلو
    رب گوجه فرنگی یک قاشق غذا خوری

    طرز تهیه:
    ۱-پیاز خرد شده است را با ۳ قاشق سوپخوری روغن، کمی تفت میدهیم. سپس سیر و شنبلیله و گشنیز خرد شده، را اضافه میکنیم و تفت میدهیم. دقت کنید سبزی باید با شعله کم تفت داده بشه تا هنگامی که کاملا آب سبزی خشک بشه «اگر دیدید که سبزی به کف دیگ میچسبه یعنی آبش خشک شده»

    خوشمزه | ایرانی | زردچوبه | فرنگی | ساختن | ایران | آموزش | آموزش آشپزی

    بعد از این که آبش خشک شد روغن اضافه کنید. «روغن را تدریجی اضافه کنید چونکه سبزی روغن رو میخوره و بعد که سرخ شد روغن رو بعد میده» روغن اضافه کنید و مدام تفت بدید تا سبزی کامل سرخ بشه. با شعله چندان حدود نیم ساعت باید سبزی رو سرخ کنید و مواظب باشید که ته نگیره ولی باید کاملا سیاه بشه.

    ۲-ماهی را با کمی زردچوبه و نمک، به سبزی اضافه میکنیم و چند دقیقه تفت می دهیم. بعد شیره تمرهندی و رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و قلیه ماهی را با شعله ملایم به مدت ۳۰ دقیقه می پزیم و به این ترتیب غذا آماده می شود.

    نکات:
    ۱-قلیه ماهی را میتوان به تنهایی و با نان مصرف کرد ولی بهتر است مقداری پلو تهیه شود تا یصورت پلو و خورش مصرف شود.

    آموزش ساختن قلیه ماهی خوشمزه و عالی

    ۲- توروخدا خیلی مواظب سبزیتون باشید بعد نگید جواهر سبزیمونو سوزوند. آخه راز خوشمزگی قلیه ماهی و قرمه سبزی ما خوزستانیا به همینه که سبزی رو بی نهایت سرخ میکنیم تا مرز سوختن.

    ۳-ماهی هاي : شوریده- سنگسر- هامور و حلوا سیاه جهت تهیه این غذا مناسب میباشند.چون این ماهی ها خار کمتری دارند و ماهی قلیه ماهی نباید خارهای ریز داشته باشد . ماهی را به تکه هاي کوچک تقسیم میکنیم و سپس آنرا می شوییم . ماهی که جهت قلیه ماهی بهره گیری میکنیم بایستی بدون استخوان باشد

    خوشمزه | ایرانی | زردچوبه | فرنگی | ساختن | ایران | آموزش | آموزش آشپزی

    ۴-قلیه ماهی رو توی قابلمه بزرگ بپزید طوری که ماهیا روی هم نباشن. آخه بعد که میخواید سرو کنید امکان داره ماهیا له بشه و خورشت پر از خار بشه و خار بیاد توی دهنتون که وااقعا حال آدمو میگیره.

    واژه های کلیدی: خوشمزه | ایرانی | زردچوبه | فرنگی | ساختن | ایران | آموزش | آموزش آشپزی

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • خرید کتاب های زبان اصلی روزنامه نگاری، رسانه
  • خرید کتاب زبان اصلی روماتولوژی
  • خرید کتاب های زبان اصلی آزمون های کانادا
  • منابع اورجینال فیزیک پلاسما
  • دانلود منابع مرجع شیلات
  • دانلود منابع مرجع دیرینه شناسی
  • خرید کتاب های دندانپزشکی از آمازون
  • کتب تحلیل زبان اصلی
  • خرید کتاب های آموزش از آمازون
  • منابع اورجینال مولکول شناسی
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>