اطلاعیه سایت
مخلوط کن | خوشمزه | فریزر | حرارت | احساس | آموزش | ژلاتین | آموزش آشپزی
طرز تهیه دسر موس لیمو خوشمزه و عالی
دسر موس لیمو با طعم بینظیر که دارد حسابی پرطرفدار هست، ساختن آن راحت است و سریع هم میتوان آنها تهیه نمود. لیمو ترش همان طور که از نامش پیداست، طعمی ترش دارد که هنگامی با شکر ترکیب شود، طعمی مَلس به خود می گیرد.در این مقاله روش تهیه موس لیمو را به شما آموزش داده ایم تا طعمی ترش و شیرین را تجربه کنید.
مواد مورد نیاز:
لیمو ترش: ۲ عدد
پودر ژلاتین: ۵ گرم
زرده تخم مرغ: ۳ عدد
شکر: ۹۰ گرم
وانیل: یک هشتم ق چ
خامه قنادی: ۴۵۰ گرم
رنگ زرد غذایی
طرز تهیه دسر موس لیمو خوشمزه و عالی
روش تهیه:
۱٫ پوست لیمو ترش را رنده کنید و هسته هاي آن را جدا کرده و آب آن را بگیرید.
۲٫ پودر ژلاتین را با ۳ قاشق سوپ خوری آب سرد مخلوط کرده و کنار بگذارید تا ژلاتین حل شود.
مخلوط کن | خوشمزه | فریزر | حرارت | احساس | آموزش | ژلاتین | آموزش آشپزی
۳٫ خامه قنادی را از فریزر بیرون آورید و بگذارید تا نیمی از آن آب شود و حالت شل پیدا کند.
۴٫ زرده تخم مرغ، شکر، آب لیموترش و ژلاتین حل شده است را داخل کاسه اي به وسیله همزن دستی با هم مخلوط کنید تا یکدست شود.
۵٫ مخلوط زرده را روی حرارت غیرمستقیم بخار آب جوش قرار دهید تا کمی غلیظ شود. سپس از روی حرارت بردارید و وانیل را به آن اضافه کنید و با همزن دستی مخلوط کنید. بعد صبر کنید تا دمای آن ولرم شود.
طرز تهیه دسر موس لیمو خوشمزه و عالی
۶٫ در فاصله خنک شدن مخلوط لیمویی، خامه قنادی را در یک ظرف استیل «یا شیشه اي» ریخته و با درجه بالای همزن برقی حدود ۱۰ دقیقه بزنید. به محض اینکه احساس کردید خامه حجم پیدا کرد و سفت شد «به طوری که اگر ظرف را برگردانید از ظرف نمی ریزد» همزن را خاموش کنید «اگر اکثر از این حد خامه را بزنید، رقیق می شود و فرم نمیگیرد».
۷٫ خامه فرم گرفته و مخلوط لیمویی را با لیسک «یا قاشقی» کاملا با هم مخلوط کنید و در صورت دلخواه به میزان دلخواه رنگ غذایی زرد به آن اضافه کنید.
مخلوط کن | خوشمزه | فریزر | حرارت | احساس | آموزش | ژلاتین | آموزش آشپزی
۸٫ موس را در ظرف هاي تک نفره سرو بریزید وبا مقداری از خامه فرم گرفته و پوست لیمو ترش تزیین کنید. بعد آنها را به مدت ۱ ساعت درون فریزر قرار دهید تا سفت شود.
طرز تهیه دسر موس لیمو خوشمزه و عالی
واژه های کلیدی: مخلوط کن | خوشمزه | فریزر | حرارت | احساس | آموزش | ژلاتین | آموزش آشپزی