• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش انواع غذاها » طرز تهیه مقلوبه ته چین خوشمزه و عالی

    طرز تهیه مقلوبه ته چین خوشمزه و عالی

    مخلوط کن | انگلیسی | زردآلو | خوشمزه | خوراکی | ایرانی | همراه | لیوان | ادویه | زردآلو

    طرز تهیه مقلوبه ته چین خوشمزه و عالی

    طرز تهیه مقلوبه ته چین خوشمزه و عالی 

    ته چین یکی از خوشمزه ترین غذا هاي ایرانی هست، می توانید در منزل درست کنید و از آن لذت ببرید. ته چین مقلوبه را به شما آموزش می دهیم. مکلوبا یا مقلوبه خوراکی بی نظیر با ریشه اي ایرانی و از فامیلهای نزدیک ته چین مرغ است ولی معمولا همۀ کس جهت تهیه آن وقت نمی گذارد.

    به ما اجازه بدهید این روش تهیه آن را به شما معرفی کنیم: برگه زردآلو، گوشت چرخ کرده، سس آب انگور قرمز تغلیظ شده است ، پیاز کارامل، کدوی حلوایی و برنج، تنها ۴۰ دقیقه جهت آن وقت بگذارید و غذا آماده هست.ضیافتی کامل تنها در یک دیگ. تمام بخش هایي که تهیه مکلوبا را سخت میکنند تقسیم بندی کردیم: همه ي مواد مورد نیاز پخته و همراه ادویه میباشند

    طرز تهیه مقلوبه ته چین خوشمزه و عالی

    و شما فقط باید آن ها را لایه لایه در دیگی بریزید تا جایی که پیازهای ته دیگ کاملا سفت و برشته شوند. خوراکی مجلسی، خوشمزه و لذیذ!

    مواد لازم:
    برای برگه زردآلو:

    مخلوط کن | انگلیسی | زردآلو | خوشمزه | خوراکی | ایرانی | همراه | لیوان | ادویه | زردآلو

    ۴۰ عدد برگه زردآلو

    عبارات مهم : مخلوط کن – انگلیسی
    ۱۵۰ گرم گوشت چرخ کرده گاو
    یک قاشق غذاخوری تخم کاج
    ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
    یک عدد پیاز کوچک رنده شده
    یک چهارم قاشق مرباخوری نعنای خشک
    ۲ حبه سیر له شده
    یک چهارم قاشق مرباخوری نمک
    یک چهارم قاشق مرباخوری فلفل سیاه درشت

    برای سس:

    ۲ لیوان آب انگور قرمز تغلیظ شده
    یک عدد چوب دارچین
    ۳ عدد فلفل انگلیسی نکوبیده
    ۳ قاشق غذاخوری شکر
    ۲ قاشق غذاخوری رب انار

    برای برنج:

    طرز تهیه مقلوبه ته چین خوشمزه و عالی

    ۲ لیوان برنج باسماتی
    یک قاشق مرباخوری سرخالی نمک
    یک قاچ میانگین کدوی حوایی پوست کنده شده
    ۶ قاشق روغن زیتون
    ۳ عدد پیاز سفید ورقه شده است به ضخامت ۲ سانتیمتر
    یک چهارم قاشق مرباخوری نمک

    ادویه جهت لایه ها:

    نصف قاشق مربا خوری فلفل انگلیسی آسیاب شده
    یک چهارم قاشق مرباخوری دارچین آسیاب شده
    یک چهارم قاشق غذاخوری فلفل سیاه آسیاب شده

    مخلوط کن | انگلیسی | زردآلو | خوشمزه | خوراکی | ایرانی | همراه | لیوان | ادویه | زردآلو

    طرز تهیه:

    ۱٫ روی برگه زرد آلو آب جوش ریخته و به مدت نیم ساعت آن را کنار بگذارید.

    طرز تهیه مقلوبه ته چین خوشمزه و عالی

    ۲٫ تمام مواد جهت پر کردن برگه زردآلو «گوشت چرخ شده، تخم کاج و …» را با هم مخلوط کنید. برگه زرد آلو را باز کرده و با کمک انگشت مقداری از مواد آماده شده است را داخل زردآلو کنید.

    ۳٫ زردآلوهای آماده شده است را در تابه لبه دار ریخته، مواد مورد نیاز جهت سس را به آن اضافه نموده و بگذارید به جوش آید. بعد از به جوش آمدن به مدت ۲۰ دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید.

    ۴٫ زردآلوها را خارج کرده و کناری بگذارید. سس حاصل را روی آتش بگذارید تا غلیظ شده است و حجم آن به اندازه نصف لیوان برسد. سس آماده شده است را صاف کرده و کنار بگذارید.

    ۵٫ کدوی حلوایی را به ضخامت ۲ میلیمتر ورق کنید و با ادویه لایه ها مخلوط نمایید.

    ۶٫ ۳ لیتر آب را همراه نمک در دیگ ریخته و روی آتش بگذارید تا به جوش آید. برنج را اضافه کرده و ده دقیقه دیگر روی آتش میانگین آن را بپزید. آتش را خاموش کرده و آبکش کنید. برنج را دوباره در دیگ برگردانید

    واژه های کلیدی: مخلوط کن | انگلیسی | زردآلو | خوشمزه | خوراکی | ایرانی | همراه | لیوان | ادویه | زردآلو

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • خرید کتاب زبان شناسی زبان اصلی
  • خرید کتاب آسیب شناسی زبان اصلی
  • خرید کتاب های زبان اصلی ارتباط از راه دور
  • دانلود فایل های زبان اصلی خواب هیپنوتیزم
  • کتب بیوشیمی زبان اصلی
  • خرید کتاب های زبان اصلی مکانیک کوانتومی
  • هاردکپی کتاب های بهداشت
  • خرید کتاب زبان اصلی تاریخ نظامی
  • کتب کسر های مداوم زبان اصلی
  • کتب عکس زبان اصلی
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>