• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش انواع غذاها » طرز تهیه حلیم گندم مناسب جهت وقت افطار

    طرز تهیه حلیم گندم مناسب جهت وقت افطار

    ماه رمضان | خوشمزه | گلوله | حرارت | آموزش | آموزش آشپزی

    طرز تهیه حلیم گندم مناسب جهت وقت افطار

    طرز تهیه حلیم گندم مناسب جهت وقت افطار 

    روش تهیه حلیم گندم غذای بسیار خوشمزه و مناسب جهت ماه رمضان را جهت شما داریم که میتوانید در زیر دستور تهیه آن را بخوانید. ماه رمضان است و بازار پختن حلیم بسیار داغ! زیادند تعداد کسانی که حلیم هاي بیرون، حتی مشهور ترین ارزش را قبول ندارند و ترجیح می دهند خودشان در منزل درستش کنند. در ا ین مقاله روش تهیه یک حلیم خوشمزه را به شما آموزش داده ایم.

    مواد لازم:

    طرز تهیه حلیم گندم مناسب جهت وقت افطار

    پیاز ۱ عدد
    گوشت گوسفندی ۱ کیلوگرم

    عبارات مهم : ماه رمضان – خوشمزه
    گندم «پوست کنده» ۵۰۰ گرم
    شکر به مقدار لازم
    روغن به مقدار لازم
    نمک و دارچین به مقدار لازم
    طرز تهیه:
    ۱-ابتدا گندم را از روز گذشته خیس میكنیم و آب آن را چند بار عوض میكنیم .در ظرفی مناسب گندم را قرار می دهیم و با اضافه كردن مقداری آب اجازه می دهیم تا به جوش آید حالا شعله را ملایم كرده و اجازه می دهیم حلیم كمی بپزد.

    ۲-در ظرفی جداگانه گوشت را با آب و مقداری پیاز آبپز میكنیم و نصف آن را به همراه مقداری نمك به گندم اضافه میكنیم.و اجازه می دهیم گندم لعاب بیندازد.

    ماه رمضان | خوشمزه | گلوله | حرارت | آموزش | آموزش آشپزی

    ۳-مدت وقت پخت حلیم ۵ ساعت است ولی هرچه اکثر بپزد خوشمزه تر هست.بعد از مدت ذكر شده است حلیم را از روی حرارت بردارید و اجازه دید كمی سرد شود.

    ۴-اگرحلیم شما گلوله گلوله شده است و خراب شده است است اصلا دلواپس نباشید و آن را داخل مخلوط كن ریخته یا از صافی رد كنید «مخلوط كن بهتر هست»حالا مجددا حلیم را روی حرارت قرار دهید

    ۵-بقیه گوشت را رشته رشته كرده و به حلیم اضافه كرده و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید و سپی مقداری كره یا روغن را داغ كرده و مقداری دارچین به آن اضافه كنید و اگر حلیم را با شكر می خورید مقدار بسیاركمی شكر هم به آن اضافه كنید و روی حرارت كمی هم بزنید تا حلیم شما كشدار شود و به اصطلاح بافایده جا بیقتد!

    طرز تهیه حلیم گندم مناسب جهت وقت افطار

    سایر نکات:

    ۱-واژه حلیم از حلم می آید یعنی صبر!پس بدانید هرچه اکثر این غذای خوشمزه را بپزید دلپذیرتر و لذیذتر خواهد شد.

    ۲-گندم را به صورت پوست كنده و سفید و سالم گزینه كنید تا موقع پخت چندان اذیت نشوید.

    ماه رمضان | خوشمزه | گلوله | حرارت | آموزش | آموزش آشپزی

    ۳-میتوانید حلیم را با مرغ هم بپزید كه در این صورت وقت كمتری جهت كشدار شدن غذا نیاز دارید«ولی خیلی غذای خوشمزه اي نخواهید داشت!»

    طرز تهیه حلیم گندم مناسب جهت وقت افطار

    واژه های کلیدی: ماه رمضان | خوشمزه | گلوله | حرارت | آموزش | آموزش آشپزی

    طرز تهیه حلیم گندم مناسب جهت وقت افطار

    طرز تهیه حلیم گندم مناسب جهت وقت افطار

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • منابع اورجینال روان شناسی
  • خرید کتاب های زبان اصلی گردشگری
  • خرید کتاب های زبان اصلی ارتباطات
  • خرید کتاب های زبان اصلی فیزیک لیزر
  • خرید کتاب های جبر خطی از آمازون
  • خرید کتاب های زبان اصلی باطنی، رمز و راز
  • خرید کتاب زبان اصلی فرانسه
  • هاردکپی کتاب های واترمارک در ساختمان داده
  • هاردکپی کتاب های شغل یابی
  • دانلود منابع مرجع تجهیزات هوا و فضا
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>