• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش انواع غذاها » آموزش ساختن آش سبزی مخصوص افطار

    آموزش ساختن آش سبزی مخصوص افطار

    زردچوبه | همراه | ساختن | آموزش | حبوبات | آموزش آشپزی

    آموزش ساختن آش سبزی مخصوص افطار

    آموزش ساختن آش سبزی مخصوص افطار 

    آش یکی از غذا هاي مورد علاقه مردم کشور عزیزمان ایران در هنگام افطار هست،این غذای خوشمزه را میتوان به گونه هاي مختلفی درست کرد. آش سبزی شیرازی آش هاي نذری شیراز است و در ماه مبارک رمضان و ایام عاشورا و تاسوعا بعنوان نذری پخته می شود.

    مواد مورد نیاز آش سبزی شیرازی :
    گوشت سردست گوسفندی با استخوان ۵۰۰ گرم
    سبزی «تره، ترخان، شوید» ۴۰۰ گرم
    نخود ۱۰۰ گرم
    عدس ۱۰۰ گرم
    لوبیا قرمز ۱۰۰ گرم
    برنج نیم دانه ۱۰۰ گرم
    پیاز ۱ عدد
    پیاز داغ ۳ قاشق غذاخوری
    نمک و فلفل سیاه و زرد چوبه و فلفل قرمز به میزان لازم
    ترخان خشک ۲ قاشق غذاخوری

    آموزش ساختن آش سبزی مخصوص افطار

    طرز تهیه آش سبزی شیرازی :
    حبوبات را از شب گذشته خیس می کنیم.آب حبوبات را خالی کرده و دو مرتبه آب تازه روی آن ها می ریزیم و با کمی نمک روی حرارت قرار میدهیم تا بپزند.

    گوشت را در یک قابلمه دیگر با یک عدد پیاز و کمی زردچوبه و فلفل قرمز و یک لیتر آب روی حرارت قرار میدهیم تا گوشت نیز بپزد. برنج را نیز جداگانه می پزیم.

    زردچوبه | همراه | ساختن | آموزش | حبوبات | آموزش آشپزی

    سبزی ها را بعد از پاک کردن خرد میکنیم و کاملاً تفت میدهیم تا بپزند. بعد از این که حبوبات کاملاً پخت، انها را به برنج پخته و سبزی ها اضافه میکنیم. گوشت که کاملاً پخت، آن را از قابلمه در می آوریم و استخوان آن را جدا می نماییم و گوشت آن را می کوبیم و به همراه آبش به آش اضافه می کنیم و می گذاریم چند جوش بزند.

    در یک قابلمه کوچک کمی روغن را داغ میکنیم و نیمی از پیاز داغ را به همراه کمی زردچوبه و فلفل سیاه تفت میدهیم تا بوی خامی زردچوبه گرفته شود و آن را داغ در آش در حال جوشیدن می ریزیم. ترخان را نیز خیس می کنیم و خرد می نماییم و به آش اضافه می کنیم. ⅓ از آش را در ظرف دیگری می ریزیم و آن را کاملاً می کوبیم و سپس به آش اضافه می نماییم. بعد از چند جوش آش کاملاً جا میوفتد و می توان آن را در ظرف مناسب کشید و با پیاز داغ تزئین نمود.

    نکته ها : برترین گوشت جهت این آش گوشت گردن یا سردست می باشد. آش باید تا جایی پخته شود که مواد بافایده له شده است باشند، میتوانید جهت سهولت اکثر بعضی از مواد آش را از شب گذشته اماده کنید؛ در مراحل آخر پخت مرتب باید آش را هم بزنید، راز مهم خوشمزه شدن و کشدار بودن این آش هم زدن آن هست.می توانید همۀ مواد آش را با هم بافایده بکوبید.

    آموزش ساختن آش سبزی مخصوص افطار

    واژه های کلیدی: زردچوبه | همراه | ساختن | آموزش | حبوبات | آموزش آشپزی

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • دانلود فایل های زبان اصلی موشک ها
  • خرید کتاب علوم پایه پزشکی زبان اصلی
  • خرید کتاب های زبان اصلی دوچرخه
  • خرید کتاب زبان اصلی آمار زیستی
  • خرید کتاب های خارجی از آمازون
  • خرید کتاب های زبان اصلی مطالعات تطبیقی
  • کتب عمومی زبان اصلی
  • خرید کتاب عشق، وابسته به عشق شهوانی زبان اصلی
  • خرید کتاب های فشن از آمازون
  • دانلود فایل های زبان اصلی شیمی معدنی
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>