اطلاعیه سایت
بادمجان | بادمجان | همراه | فرنگی | حرارت | آموزش | آموزش آشپزی
آموزش تهیه خورش بادمجان بدون گوشت
طرز تهیه خورش بادمجان خوشمزه و بینظیر را جهت شما داریم که کاملا گیاهی است و نیازی به گوشت در ساختن آن نیست.
مواد مورد نیاز جهت تهیه ي خورش بادمجان:
آموزش تهیه خورش بادمجان بدون گوشت
پیاز ۱ عدد متوسط
بادمجان ۸ عدد بزرگ
فلفل دلمه ای ۱ عدد کوچک
گوجه فرنگی ۸ عدد متوسط
بادمجان | بادمجان | همراه | فرنگی | حرارت | آموزش | آموزش آشپزی
نمک- فلفل- روغن به میزان کافی
طرز تهیه خورش بادمجان بدون گوشت:
برای تهیه خورش بادمجان بدون گوشت ابتدا بادمجانها را پوست کنده و برش می زنیم و همراه با کمی روغن سرخ می کنیم. بهتر است که چندان سرخ نشوند فقط کمی با روغن و حرارت تفت داده شوند. پیاز و فلفل دلمه را خرد کرده و با کمی روغن تفت می دهیم. ۳ تا از گوجه فرنگی ها را بصورت حلقه حلقه خرد می کنیم
و بقیه را در مخلوط کن یا با رنده میکس می کنیم. گوجه هاي خرد شده است را در قابلمه ای روی پیاز و فلفل دلمه ای تفت داده شده است می ریزیم و بادمجانها را به آن ها اضافه می کنیم. سپس گوجه میکس شده است و نمک و فلفل را روی مواد می ریزیم و در قابلمه را میگذاریم. مدت پخت حدود ۴۵ دقیقه هست. ابتدا حرارت را چندان می کنیم تا کمی به جوش بیاید و سپس حرارت را کم میکنیم تا جا بیفتد.
آموزش تهیه خورش بادمجان بدون گوشت
در صورت میل می تواند از سویای تکه ای هم در این خورش بهره گیری کنید که جهت این منظور باید سویا را بعد از خیساندن و آبکش کردن همراه با پیاز و فلفل دلمه تفت دهید و بقیه مراحل مثل بالا می باشد. اکنون خورش بادمجان را همراه با برنج سفید دم داده شده است و یا سبزی پلو نوش جان کنید.
بادمجان | بادمجان | همراه | فرنگی | حرارت | آموزش | آموزش آشپزی
واژه های کلیدی: بادمجان | بادمجان | همراه | فرنگی | حرارت | آموزش | آموزش آشپزی