اطلاعیه سایت
خوشمزه | زردچوبه | حرارت | آموزش | زعفران | آموزش آشپزی
طرز تهیه کلم پلوی شیرازی خوشمزه و عالی
کلم پلو را به سبک مردم شیراز جهت شما می پزیم که میتواند در زیر آن را آموزش مشاهده نمایید و جهت خانواده خود هم درست کنید. شاید در نگاه اول فکر کنید که احتمالا کلم پلو غذای خوشمزه اي نیست، ولی به شما توصیه می کنیم این غذا را درست کنید تا متوجه شوید که تا این لحظه از عمرتان حسابی اشتباه کرده بودید که از این غذا نخورده بودید…
مواد لازم:
طرز تهیه کلم پلوی شیرازی خوشمزه و عالی
گوشت چرخكرده ۳۵۰ گرم
پياز رنده كرده يك عدد متوسط
عبارات مهم : خوشمزه – زردچوبه نمك و فلفل به ميزان لازم
زردچوبه يك دوم قاشق چايخوری
زعفران حلكرده ۳ قاشق سوپخوری
روغن به ميزان لازم
برنج ۶۰۰ گرم (۴ پيمانه)
كلم برگ خرد كرده ۷۰۰ گرم
سبزی خرد كرده ۳۰۰ گرم
(تره، شويد، ريحان و ترخون)
كره ۱۰۰ گرم
طرز تهیه:
۱-گوشت، پياز، نمك، فلفل، زردچوبه و زعفران را در كاسه مناسبی بريزيد و ورز دهيد. آن گاه قدری روغن در تابه بريزيد و روی حرارت اجاق بگذاريد.
خوشمزه | زردچوبه | حرارت | آموزش | زعفران | آموزش آشپزی
۲-از مخلوط فراهم كرده كوفته قل قلی درست كرده و در روغن تفت دهيد و كنار بگذاريد. حالا برنج خيسانده را بپزيد و آبكش كنيد. سپس كلم را در روغن تفت دهيد تا طلایی شود.
۳-اينك سبزی را اضافه كرده و از روی حرارت برداريد. حالا كوفته ها را به مخلوط كلم بيفزائيد و در قابلمه مناسبی كه قدریروغن ريخته ايد مخلوط كلم و سبزی را با چلو لايه به لايه بريزيد و به مدت تقريبي ۴۵ دقيقه دم كنيد.
۴-در انتها كره را روی پلو بريزيد و جهت پذيرائی در ظرف مناسبی بكشيد و با پلو زعفرانی بيارائيد.
طرز تهیه کلم پلوی شیرازی خوشمزه و عالی
يادآوری: از آنجایی كه كلم را تفت داده اید، در هنگام افزون كره به پلو توجه كنيد تا كلم پلو خیلی چرب نشود.
خوشمزه | زردچوبه | حرارت | آموزش | زعفران | آموزش آشپزی
واژه های کلیدی: خوشمزه | زردچوبه | حرارت | آموزش | زعفران | آموزش آشپزی