• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش انواع غذاها » طرز تهیه برگر گیاهی انگشتی خوشمزه

    طرز تهیه برگر گیاهی انگشتی خوشمزه

    آموزش آشپزی | سیب زمینی | غذای گیاهی | سس مایونز | سوخاری | خوشمزه | همراه | حرارت | آموزش | سوخاری | خوشمزه

    طرز تهیه برگر گیاهی انگشتی خوشمزه

    طرز تهیه برگر گیاهی انگشتی خوشمزه 

    آموزش تهیه غذای گیاهی و بسیار خوش طعم را در آموزش آشپزی امروز جهت شما داریم که می تواند در منزل و به آسانی آن را درست کنید. برگر گیاهی انگشتی از آلبوم دستورغذایی هاي جیمی الیور است که ما روش تهیه آن را جهت شما گردآوری کرده ایم. این برگرها کاملا گیاهی و بسیار خوشمزه میباشند.

    مواد لازم:

    طرز تهیه برگر گیاهی انگشتی خوشمزه

    روغن زیتون به میزان لازم
    پیازچه ۶ عدد

    عبارات مهم : آموزش آشپزی – سیب زمینی
    آرد سوخاری ۱۰۰ گرم
    ذرت شیرین ۵۰ گرم
    نخود فرنگی ۵۰ گرم
    هویج ۵۰ گرم
    جعفری ۵ شاخه
    پوره ي سیب زمینی ۳۰۰ گرم
    نمک به میزان لازم
    فلفل سیاه به میزان لازم
    لیمو ۱ عدد
    آرد ۴ قاشق غذاخوری
    فلفل پاپریکا ۱/۲ قاشق چای خوری
    تخم مرغ ۳ عدد بزرگ
    سس مایونز ۲ قاشق غذاخوری
    ماست ۲ قاشق غذاخوری
    شاهی به دلخواه
    نان همبرگر ۶ عدد

    طرز تهیه:

    ۱- از گذشته فر را با پایین ترین درجه حرارت گرم کنید.

    آموزش آشپزی | سیب زمینی | غذای گیاهی | سس مایونز | سوخاری | خوشمزه | همراه | حرارت | آموزش | سوخاری | خوشمزه

    ۲-در قابلمه ي کوچکی کمی روغن گرم کرده و پیازچه ها را جهت حدود ۱۰ دقیقه تا زمانی که نرم شوند، در آن تفت دهید.

    ۳-آرد سوخاری را در سینی فر ریخته و ۵ تا ۷ در فر بگذارید تا کاملا خشک شود، آن را از فر خارج کرده و کنار بگذارید. حرارت فر را به ۲۰۰ درجه سانتی گراد زیاد کردن دهید.

    ۴- پیازچه ها را به همراه ذرت شیرین، نخود فرنگی هویج یا سایر سبزیجات پخته و ساقه هاي جعفری در غذاساز ریخته و بزنید تا با هم ترکیب شوند.

    طرز تهیه برگر گیاهی انگشتی خوشمزه

    ۵-ترکیب را به پوره ي سیب زمینی اضافه کنید و بافایده با هم مخلوط کنید. به آنها کمی نمک، فلفل سیاه و رنده پوست لیمو اضافه کنید. مواد را با گوشتکوب سیب زمینی بافایده له کنید.

    ۶-در کف سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید. مواد را به ۱۲ قسمت تقسیم کرده، هر کدام را گرد کرده و بعد به شکل انگشت درآورید. برگر ها را در سینی فر بچینید و جهت حدود ۱۰ دقیقه تا سفت شوند، در یخچال بگذارید.

    آموزش آشپزی | سیب زمینی | غذای گیاهی | سس مایونز | سوخاری | خوشمزه | همراه | حرارت | آموزش | سوخاری | خوشمزه

    ۷-آرد را به همراه پودر فلفل پاپریکا در کاسه ي کم عمقی بریزید. تخم مرغ ها را در کاسه ي دیگری بریزید و بافایده با چنگال بزنید. آرد سوخاری را در کاسه ي دیگری بریزید.

    ۸-برگرها را از یخچال خارج کنید. آنها را به ترتیب در آرد، تخم مرغ و بعد آرد سوخاری بغلتانید گذشته از زدن در آرد سوخاری، تخم مرغ اضافی آن را بگیرید

    طرز تهیه برگر گیاهی انگشتی خوشمزه

    ۹-آنها را دوباره در سینی فر بچینید و برا ي ۱۲ تا ۱۵ دقیقه تا طلایی و مغزپخت شوند، در فر بپزید.

    ۱۰-سس مایونز و ماست را به همراه کمی آبلیمو با هم ترکیب کنید.

    ۱۱- هنگامی برگرها آماده شدند، انها را به همراه تعدادی برگ کاهو، برگ هاي جعفری، ترکیب سس مایونز و مقداری شاهی در نان ها بگذارید و میل کنید.

    نکاتی در رابطه با تهیه ي برگر گیاهی انگشتی:

    ۱- پیازچه ها را خرد کنید.

    ۲- هویج را از گذشته بپزید. همین طور میتواند از سبزیجات پخته دیگر مثل کلم بروکلی، گل کلم و یا ترکیبی از آنها بهره گیری کنید.

    ۳- برگ هاي جعفری را جدا کنید.

    ۴- برگ هاي کاهو را جدا کره، بشویید و خشک کنید.

    ۵- نان ها را از وسط نصف کنید.

    واژه های کلیدی: آموزش آشپزی | سیب زمینی | غذای گیاهی | سس مایونز | سوخاری | خوشمزه | همراه | حرارت | آموزش | سوخاری | خوشمزه

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • دانلود منابع مرجع تجهیزات هوا و فضا
  • خرید کتاب الکترونیکی خارجی
  • خرید کتاب پزشکی داخلی زبان اصلی
  • خرید کتاب های انسان شناسی از آمازون
  • هاردکپی کتاب های هندسه و توپولوژی
  • دانلود فایل های زبان اصلی باستان شناسی
  • خرید کتاب های زبان اصلی منطق
  • دانلود منابع مرجع تعمیر ونگهداری هواپیما
  • دانلود منابع مرجع طیف بینی
  • خرید کتاب علوم پایه پزشکی زبان اصلی
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>