اطلاعیه سایت
آموزش آشپزی | سیب زمینی | غذای گیاهی | سس مایونز | سوخاری | خوشمزه | همراه | حرارت | آموزش | سوخاری | خوشمزه
طرز تهیه برگر گیاهی انگشتی خوشمزه
آموزش تهیه غذای گیاهی و بسیار خوش طعم را در آموزش آشپزی امروز جهت شما داریم که می تواند در منزل و به آسانی آن را درست کنید. برگر گیاهی انگشتی از آلبوم دستورغذایی هاي جیمی الیور است که ما روش تهیه آن را جهت شما گردآوری کرده ایم. این برگرها کاملا گیاهی و بسیار خوشمزه میباشند.
مواد لازم:
طرز تهیه برگر گیاهی انگشتی خوشمزه
روغن زیتون به میزان لازم
پیازچه ۶ عدد
عبارات مهم : آموزش آشپزی – سیب زمینی آرد سوخاری ۱۰۰ گرم
ذرت شیرین ۵۰ گرم
نخود فرنگی ۵۰ گرم
هویج ۵۰ گرم
جعفری ۵ شاخه
پوره ي سیب زمینی ۳۰۰ گرم
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
لیمو ۱ عدد
آرد ۴ قاشق غذاخوری
فلفل پاپریکا ۱/۲ قاشق چای خوری
تخم مرغ ۳ عدد بزرگ
سس مایونز ۲ قاشق غذاخوری
ماست ۲ قاشق غذاخوری
شاهی به دلخواه
نان همبرگر ۶ عدد
طرز تهیه:
۱- از گذشته فر را با پایین ترین درجه حرارت گرم کنید.
آموزش آشپزی | سیب زمینی | غذای گیاهی | سس مایونز | سوخاری | خوشمزه | همراه | حرارت | آموزش | سوخاری | خوشمزه
۲-در قابلمه ي کوچکی کمی روغن گرم کرده و پیازچه ها را جهت حدود ۱۰ دقیقه تا زمانی که نرم شوند، در آن تفت دهید.
۳-آرد سوخاری را در سینی فر ریخته و ۵ تا ۷ در فر بگذارید تا کاملا خشک شود، آن را از فر خارج کرده و کنار بگذارید. حرارت فر را به ۲۰۰ درجه سانتی گراد زیاد کردن دهید.
۴- پیازچه ها را به همراه ذرت شیرین، نخود فرنگی هویج یا سایر سبزیجات پخته و ساقه هاي جعفری در غذاساز ریخته و بزنید تا با هم ترکیب شوند.
طرز تهیه برگر گیاهی انگشتی خوشمزه
۵-ترکیب را به پوره ي سیب زمینی اضافه کنید و بافایده با هم مخلوط کنید. به آنها کمی نمک، فلفل سیاه و رنده پوست لیمو اضافه کنید. مواد را با گوشتکوب سیب زمینی بافایده له کنید.
۶-در کف سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید. مواد را به ۱۲ قسمت تقسیم کرده، هر کدام را گرد کرده و بعد به شکل انگشت درآورید. برگر ها را در سینی فر بچینید و جهت حدود ۱۰ دقیقه تا سفت شوند، در یخچال بگذارید.
آموزش آشپزی | سیب زمینی | غذای گیاهی | سس مایونز | سوخاری | خوشمزه | همراه | حرارت | آموزش | سوخاری | خوشمزه
۷-آرد را به همراه پودر فلفل پاپریکا در کاسه ي کم عمقی بریزید. تخم مرغ ها را در کاسه ي دیگری بریزید و بافایده با چنگال بزنید. آرد سوخاری را در کاسه ي دیگری بریزید.
۸-برگرها را از یخچال خارج کنید. آنها را به ترتیب در آرد، تخم مرغ و بعد آرد سوخاری بغلتانید گذشته از زدن در آرد سوخاری، تخم مرغ اضافی آن را بگیرید
طرز تهیه برگر گیاهی انگشتی خوشمزه
۹-آنها را دوباره در سینی فر بچینید و برا ي ۱۲ تا ۱۵ دقیقه تا طلایی و مغزپخت شوند، در فر بپزید.
۱۰-سس مایونز و ماست را به همراه کمی آبلیمو با هم ترکیب کنید.
۱۱- هنگامی برگرها آماده شدند، انها را به همراه تعدادی برگ کاهو، برگ هاي جعفری، ترکیب سس مایونز و مقداری شاهی در نان ها بگذارید و میل کنید.
نکاتی در رابطه با تهیه ي برگر گیاهی انگشتی:
۱- پیازچه ها را خرد کنید.
۲- هویج را از گذشته بپزید. همین طور میتواند از سبزیجات پخته دیگر مثل کلم بروکلی، گل کلم و یا ترکیبی از آنها بهره گیری کنید.
۳- برگ هاي جعفری را جدا کنید.
۴- برگ هاي کاهو را جدا کره، بشویید و خشک کنید.
۵- نان ها را از وسط نصف کنید.
واژه های کلیدی: آموزش آشپزی | سیب زمینی | غذای گیاهی | سس مایونز | سوخاری | خوشمزه | همراه | حرارت | آموزش | سوخاری | خوشمزه