• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش انواع غذاها » آموزش تهیه نخود پلو و گوشت غذای خوشمزه

    آموزش تهیه نخود پلو و گوشت غذای خوشمزه

    سیب زمینی سرخ شده | غذای خوشمزه | سیب زمینی | لیمو عمانی | سیب زمینی | خوشمزه | ادویه | آموزش | زعفران

    آموزش تهیه نخود پلو و گوشت غذای خوشمزه

    آموزش تهیه نخود پلو و گوشت غذای خوشمزه 

    آموزش ساختن نخود پلو و گوشت را جهت شما داریم که خوراکی بسیار سالم و مغذی و همین طور خوشمزه است و روش تهیه آن هم ساده می باشد. در این مقاله روش تهیه نخودپلوی ایرانی با گوشت را به شما آموزش داده ایم.

    • وقت آماده سازی: ۳۰ دقیقه
    • وقت پخت: ۲ ساعت
    • سطح دشواری: آسان
    • میزان سرو: ۵ تا ۶ نفر

    آموزش تهیه نخود پلو و گوشت غذای خوشمزه

    مواد لازم:
    نخود: یک دوم پیمانه
    برنج: ۳ پیمانه
    زیره سیاه: ۱ ق چ
    گوشت سردست گوسفندی: ۷۰۰ گرم
    پیاز: ۲ عدد متوسط
    سیر: ۶ حبه
    زعفران ساییده شده: یک دوم ق چ
    ادویه مخلوط: یک ق چ
    گرد لیمو عمانی: یک ق چ
    نمک: به میزان لازم
    سیب زمینی: یک عدد متوسط
    کره: ۱۰۰ گرم
    روغن: به میزان لازم

    مواد مورد نیاز ادویه پلویی:
    زیره سبز: ۴ ق س
    گل سرخ: ۲ ق س
    دارچین «پودر شده»: ۲ ق س
    زنجفیل «پودر شده»: یک ق س
    جوز هندی «پودر شده»: یک دوم یک عدد
    میخک: یک ق چ
    هل ساییده: یک دوم ق چ

    سیب زمینی سرخ شده | غذای خوشمزه | سیب زمینی | لیمو عمانی | سیب زمینی | خوشمزه | ادویه | آموزش | زعفران

    طرز تهیه:
    ۱٫ نخود را به همراه نمک از شب گذشته خیس کنید. در این فاصله چند بار آبش را عوض کنید و بگذارید بپزد. گوشت، یک پیاز و نیمی از سیر را بگذارید با هم بپزند و در آخرهای پخت نیز کمی نمک اضافه کنید.

    ۲٫ برنج را با نمک به مدت ۳ ساعت خیس کنید. سپس برنج را در آب جوش بریزید و هنگامی هنگام آبکش کردنش نزدیک بود نخود پخته را اضافه کنید و هر دو را با هم آبکش کنید.

    ۳٫ برنج را دم کنید و لا به لایش زیره سیاه، زعفران آب کرده و کره بریزید. پیاز و سیر باقی مانده را ریز خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شوند و بعد گوشت پخته و تکه شده، نمک، ادویه مخلوط و پودر لیمو عمانی را اضافه کنید و بافایده تفت دهید.

    آموزش تهیه نخود پلو و گوشت غذای خوشمزه

    ۴٫ سیب زمینی را نیز به صورت خلالی برش داده و جداگانه سرخ کنید. بعد از دم کشیدن پلو «که معمولا با حرارت میانگین حدود ۳۰ دقیقه هست»، آن را در دیس سرو کشیده و لا به لایش و یا رویش از مواد گوشتی و سیب زمینی سرخ شده است و کمی پیاز داغ بدهید.

    طرز تهیه ادویه پلویی:

    سیب زمینی سرخ شده | غذای خوشمزه | سیب زمینی | لیمو عمانی | سیب زمینی | خوشمزه | ادویه | آموزش | زعفران

    در جای جای دنیا، هر کشور ادویه اي مخصوص به خود دارد و حتی از شهری به شهر دیگر نوع ادویه تفاوت میکند. ما در این جا ادویه اي استاندارد را آموزش میدهیم. کم و چندان کردن انواع ادویه بستگی به ذائقه شما دارد. همۀ مواد را در آسیاب قهوه ریخته و پودر کنید سپس در ظرف در بسته ریخته و در جای خنک قرار دهید تا در موقع لزوم از آن بهره گیری کنید.

    نکته:

    ۱٫ این پلو را به صورت بومی اینگونه تهیه می کنند که: گوشت و نخود را با هم می پزند و با آب خود گوشت برنج را به صورت کته درست می کنند.

    آموزش تهیه نخود پلو و گوشت غذای خوشمزه

    ۲٫ بنا به ذائقه خود می توانید ادویه، پودر لیمو عمانی و زیره پلو را کم و چندان کنید.

    ۳٫ به جای گوشت سردست گوسفندی میتوانید از ماهیچه گوساله نیز بهره گیری کنید.

    واژه های کلیدی: سیب زمینی سرخ شده | غذای خوشمزه | سیب زمینی | لیمو عمانی | سیب زمینی | خوشمزه | ادویه | آموزش | زعفران

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • خرید کتاب معدن کار زبان اصلی
  • منابع اورجینال مولکول شناسی
  • کتاب های کتابهای دانشگاهی اورجینال
  • کتب عمومی زبان اصلی
  • هاردکپی کتاب های موجک و پردازش سیگنال
  • خرید کتاب بازی های فکری زبان اصلی
  • خرید کتاب های دیابت از آمازون
  • هاردکپی کتاب های خانه داری
  • خرید کتاب زبان اصلی الکترودینامیک
  • خرید کتاب های زبان اصلی هوش مصنوعی
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>