خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش انواع غذاها » سوسیس گازدار+ گازهای متفاوت از غذای سوئیسی
 modiseh 

سوسیس گازدار+ گازهای متفاوت از غذای سوئیسی

مواد لازم

آرد همه منظوره ۱و۱/۴ فنجان
بیکینگ پودر ۱و۱/۲ قاشق چایخوری
فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چایخوری
نمک حلال ۱ قاشق چایخوری
فلفل قرمز ۱/۲ قاشق چایخوری
سوسیس (چرخ شده ) ۴۵۰ گرم 
پنیر چدار (ریزریز شده) ۲۲۵ گرم
پیاز بزرگ (رنده شده) ۱/۲
کره ذوب شده ۳ قاشق غذاخوری
پنیر پارمسان ۱/۲ فنجان
شیر ۳ قاشق غذاخوری

 طرز تهیه سوسیس با گازهای پنیر طعمی متفات

سوسیس گازدار+ گازهای متفاوت از غذای سوئیسی

طرز تهیه: 
فر رو از قبل با ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید. 
کف سینی فر رو با کاغذ روغنی بپوشانید و کنار بگذارید. 
در یک کاسه بزرگ آرد ، بیکینگ پودر ، نمک ، فلفل ها را با هم ترکیب کنید 
پنیر را اضافه نمایید و تا جایی که مواد به خورد هم بروند آنها را ترکیب نمایید 
سوسیس ، پیاز ، کره ذوب شده را اضافه و هم بزنید تا جایی که به شکل خمیری چسبنده درآید 
حالا با دست از این مخلوط تکه هایی را جدا و در دست گرد نمایید ( توپ هایی ۲/۵ سانتی ) و در سینی فر با فاصله تقریبا ۱/۵ سانت از همدیگر بچینید 
۲۵ تا ۳۰ دقیقه زمان بدهید سوسیس ها آماده شوند 
با یک وسیله مثل گیره آنها را به دیس منتقل کنید می توانید خلال دندان داخل آنها قرار دهید و داغ سرو نمایید 
و یا ساده سرو نمایید. 
می توانید در یک ظرفی که هوا نمیگرد برای بیشتر از ۳ روز در یخچال آن را نگه دارید و قبل از استفاده دوباره آنرا گرم نمایید.

سوسیس گازدار+ گازهای متفاوت از غذای سوئیسی

برای حمایت از ما لطفا کلیک کنید

دانلود

اشتراک گذاری مطلب

modiseh

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
?>