• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » شیرینی پزی » کیک گلابی و زنجبیل+طرز تهیه انواع کیک میوه جات

    کیک گلابی و زنجبیل+طرز تهیه انواع کیک میوه جات

    کیک گلابی

    کیک گلابی و زنجبیل مناسب صرف با چای است. می توانید آن را به همراه خامه به عنوان یک دسر مطبوع میل نمایید. این کیک با یک فنجان چای داغ خیلی می چسبد.

    کیک گلابی و زنجبیل دسری بی نظیر برای بعداز افطار کیک گلابی و زنجبیل+طرز تهیه انواع کیک میوه جات

    مواد لازم کیک گلابی و زنجبیل :
    کره نرم شده  ۳۰۰ گرم  
    شکر دانه ریز ۱۷۵ گرم  
    آرد بکینگ پودر دار ۱۷۵ گرم  
    پودر زنجبیل  ۳ قاشق چایخوری  
    تخم مرغ زده شده ۳ عدد 
    گلابی پوست کنده دانه گرفته و باریک خرد شده ۴۵۰ گرم 
    شکر قهوه ای نرم ۱ قاشق غذاخوری

    طرز تهیه کیک گلابی و زنجبیل :
    کف یک قالب کیک گود به قطر ۲۰ سانتیمتر را کمی چرب نمایید و یک کاغذ روغنی بیاندازید.

    با یک همزن برقی، ۱۷۵ گرم از کره را با شکر، آرد، زنجبیل و تخم مرغ ها بزنید و خوب ترکیب نمایید تا به شکل خمیر یکدست و سفتی در بیاید.

    با قاشق مایه کیک را داخل قالب بریزید و سطح روی آن را صاف و یکنواخت نمایید.

    برش های گلابی را روی مایه ی کیک بچینید. شکر قهوه ای را روی آن ها بپاشید و باقی کره را تکه تکه روی آن ها قرار دهید.

    کیک را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه قرار دهید تا طلایی شود و وقتی آن را با دست می فشارید حالت ارتجاعی داشته و سر جای خود برگردد.

    در صورت تمایل، کیک گلابی و زنجبیل را گرم به همراه بستنی یا خامه سرو نمایید.

    توصیه سرآشپز:
    شما می توانید در طرز تهیه کیک گلابی و زنجبیل سیب را جایگزین گلابی نمایید.

    کیک گلابی و زنجبیل+طرز تهیه انواع کیک میوه جات

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • دانلود فایل های زبان اصلی جغرافیا
  • خرید کتاب جبر زبان اصلی
  • دانلود منابع مرجع سیستم های دینامیکی
  • خرید کتاب های زبان اصلی تمدن امریکا
  • منابع اورجینال مقاومت مصالح
  • خرید کتاب آسیب شناسی زبان اصلی
  • هاردکپی کتاب های زمین شناسی
  • کتب کسر های مداوم زبان اصلی
  • کتب بافت شناسی زبان اصلی
  • هاردکپی کتاب های شیمی آلی
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>