خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش تهیه کوفته مرغ پنیری لذیذ و خوشمزه
 modiseh 

آموزش تهیه کوفته مرغ پنیری لذیذ و خوشمزه

آموزش تهیه کوفته مرغ پنیری لذیذ و خوشمزه

 

کوفته مرغ پنیری,مواد لازم برای کوفته مرغ پنیری

نحوه پخت کوفته مرغ پنیری
در عصر مدرن که که بچه ها بیشتر به سمت فست فود گرایش پیدا کرده اند و کمتر غذاهای سنتی می خورند، مجبوریم به هر نحوی شده آنها را برای خوردن مرغ و گوشت ترغیب کنیم. به همین منظور باید غذاهای سنتی را به شکل مدرن طبخ کنیم. در این مطلب طرز تهیه کوفته مرغ پنیری را به شما آموزش داده ایم.

مواد لازم برای ۴ نفر برای کوفته مرغ پنیری :

مرغ چرخ شده۵۰۰ گرم
 تخم مرغ ۲ عدد
 پودر سوخاری ۱/۳ پیمانه
پنیر پارمیسان رنده شده ۱/۳ پیمانه
نمک۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه۱/۲ قاشق چایخوری
نعنای خشک۱/۲ قاشق چایخوری
پودر آویشن۱/۲ قاشق چایخوری
پودر سیر۱/۲ قاشق چایخوری
پنیر موزارلا خرد شده۱ پیمانه
روغن زیتونبه میزان لازم
سس گوجه فرنگیبه میزان لازم
ریحان برای تزیینمقداری

طرز تهیه کوفته مرغ پنیری :
در یک کاسه مناسب مرغ چرخ شده را با تخم مرغ، پودر سوخاری، پنیر پارمسان، نمک، فلفل، نعنا، پودر آویشن و پودر سیر خوب مخلوط کنید و آن را با کمک دست خوب ورز دهید تا خمیر کوفته آماده شود.

از خمیر مقداری بردارید و با کمک دست آن را گرد کنید. حالا یک تکه پنیر موزارلا داخل کوفته فشار دهید و آن را با مواد کوفته خوب بپوشانید. هر تعداد که می‌شود به همین شکل کوفته ها را آماده کنید.

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید، سپس کوفته ها را داخل آن کمی سرخ کنید تا رنگشان کمی تغییر کند.

کوفته های سرخ شده را داخل سینی فر که از قبل  با روغن زیتون کمی چرب کرده اید به مدت ۲۰ دقیقه  قرار دهید. در این میان سس گوجه فرنگی را داخل قابلمه بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا گرم شود. موقع سرو کوفته ها سس را روی آنها بریزید، با ریحان تازه تزیین کرده و سرو کنید.

 

پخت کوفته مرغ پنیری,درست کردن کوفته مرغ پنیری

طرز تهیه کوفته مرغ پنیری

آموزش تهیه کوفته مرغ پنیری لذیذ و خوشمزه

برای حمایت از ما لطفا کلیک کنید

دانلود

اشتراک گذاری مطلب

modiseh

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
?>