اطلاعیه سایت
شیرینی نارگیلی به سبک قنادی و ملایم
مواد لازم:
پودر قند ۲۵۰ گرم
پودر نارگیل پُرچرب ۱۲۵ گرم
روغن مایع ۷۵ گرم
سفیده تخم مرغ ۳ عدد بزرگ
وانیل یک هشتم قاشق چایخوری
طرز تهیه:
همه مواد را باهم داخل قابلمه نچسب ریخته روی حرارت بسیار کم قرار داده ومرتب هم میزنیم با قاشق چوبی تا زمانی که فقط گرم شود ( اصلا داغ نشود)
سپس از روی حرارت برداشته و میگزاریم سرد شود
داخل یخچال میگذاریم به مدت ۱ روز
سپس مقداری از مواد را برمیداریم ( کم کم مواد را از یخچال در می اوریم که مواد در محیط شل نشود)
با دست گلوله های کوچک درست کرده ( یا با خامه پاش ) و با خلال پسته تزیین میکنیم
در فر قرار ( ۱۷۰ درجه ) داده تا زمانی که روی شیرینی طلایی رنگ شود ( سریع پخته میشود )
اشتراک گذاری مطلب