اطلاعیه سایت
آموزش دستور پخت کتلت بیجاری خوشمزه
طرز تهیه کتلت بیجاری بسیار خوشمزه + عکس کتلت بیجاری
در این قسمت یک دستور غذایی لذیذ و خوشمزه کتلت بیجاری را برای شما قرار داده است .
کتلت همه جوره اش خوشمزه است اما کتلت بیجاری خیلی خاص است. این کتلت سنتی مردم بیجار از مخلوط دو گوشت درست می شود: گوشت گوسفند لخم و گوشت گوساله چرخ شده. این کتلت با طعم و مزه جدیدی که دارد می تواند یک شام ویژه برای کتلت دوستان باشد.
مواد لازم کتلت بیجاری :
۲۰۰ گرم گوشت گوسفند
۱۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
۱ عدد پیاز
۲ عدد سیب زمینی
۲ عدد تخم مرغ
به میزان لازم نمک و زردچوبه
طرز تهیه کتلت بیجاری :
۱٫ گوشت گوسفند را با نصف پیاز بگذارید بپزد.
۲٫ وقتی گوشت گوسفند پخت، آن را خوب بکوبید و در ظرفی بریزید.
۳٫ حالا گوشت چرخ کرده را اضافه کنید.
۴٫ نصف پیاز باقیمانده را رنده کنید و با سیبزمینی رنده شده روی گوشت ها بریزید.
۵٫ تخم مرغ ها، نمک و زردچوبه را هم اضافه کنید و خوب هم بزنید.
۶٫ حالا از مواد به اندازه یک گردو بردارید و آن را کف دستتان شکل دهید، سپس در روغن با حرارت ملایم سرخ کنید.
نکته
اگر گوشت گوسفند دوست ندارید می توانید به جای گوشت لخم گوسفند از گوشت گوساله استفاده نمایید.
منبع:آکا ایران