• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش انواع غذاها » روش تهیه دسر ژله آجیل خوشمزه و عالی

    روش تهیه دسر ژله آجیل خوشمزه و عالی

    بادام هندی | خوشمزه | ایرانی | خوشمزه | ایرانی | آموزش آشپزی

    روش تهیه دسر ژله آجیل خوشمزه و عالی

    روش تهیه دسر ژله آجیل خوشمزه و عالی 

    امروز جهت شما روش تهیه دسر ایرانی خوشمزه به نام ژله آجیل را داریم که هم مقوی است و هم بسیار شیک و خوشمزه.

    طرز تهیه ژله آجیل :

    روش تهیه دسر ژله آجیل خوشمزه و عالی

    اول ژله ي آلوورا به اندازه یک سانت بریزید کف قالب که قبلا کمی چرب کردید. هنگامی ژله کامل خودش را گرفت، آجیل را هر چقدر که خواستید بریزید روی ژله و آرام با قاشق ژله آلوورا سرد «که به دمای اتاق رسیده» را روی آجیل بریزید و داخل یخچال بگذارید تا سفت شود، هنگامی خودش را گرفت آنرا برگردانید.

    نکاتی جهت تهیه ژله آجیل : آجیل به دلخواه « پسته، بادام، بادام هندی، گردو، می توانید آجیل ها را در کمی شهد غلیظ از قبل شیرین کنید »

    بادام هندی | خوشمزه | ایرانی | خوشمزه | ایرانی | آموزش آشپزی

    واژه های کلیدی: بادام هندی | خوشمزه | ایرانی | خوشمزه | ایرانی | آموزش آشپزی

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • خرید کتاب زبان اصلی قانون
  • منابع اورجینال بیماری های عفونی
  • هاردکپی کتاب های بهداشت
  • کتاب های غدد و متابولیسم اورجینال
  • منابع اورجینال نانو تکنولوژی
  • دانلود منابع مرجع نظریه عملگرها
  • خرید کتاب پایگاه های داده زبان اصلی
  • منابع اورجینال پزشکی طبیعی
  • خرید کتاب معدن کار زبان اصلی
  • خرید کتاب های زبان اصلی دوچرخه
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>