اطلاعیه سایت
سفره افطار | مخلوط کن | همدان | لیوان | حرارت | آموزش | زعفران | آموزش آشپزی
آموزش حلوا زرده همدانی مخصوص سفره افطار
حلوا زرده یکی از غذا هاي خاص مردم همدان است که سر سفره افطار می تواند برترین گزینش جهت روزه داران باشد، بیایید با هم آن را درست کنیم. حلوا زرده مخصوص همدان است و به علت اینکه با زرده تخم مرغ درست می شود یک حلوا مقوی جهت افطار ماه رمضان هست.
حلوا زرده را همدانی ها به عنوان دسر و سوغات درست میکنند و به علت اینکه با زرده تخم مرغ تهیه میشود به آن حلوا زرده گفته می شود. حلوا زرده از نظر شکل ظاهری شبیه به فرنی ولی کمی سفت تر از فرنی است و به رنگ زرد مایل به نارنجی هست. سر سفره افطار یک همدانی حتما میتوانید یک ظرف حلوا زرده بیابید.
آموزش حلوا زرده همدانی مخصوص سفره افطار
مواد مورد نیاز جهت تهیه حلوا زرده جهت ۴ نفر:
زرده تخم مرغ | ۱۰ عدد |
شکر آسیاب شده | نصف لیوان |
گلاب | یک چهارم لیوان |
کره آب شده | ۳ قاشق غذاخوری |
زعفران آب شده | ۳ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه حلوا زرده همدانی:
زرده تخم مرغ ها را با هم بافایده مخلوط کنید و تدریجی شکر را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا به رنگ کرم دربیاید و کمی هم پف کند. کره را در تابه روی حرارت بگذارید. زرده ها را به کره اضافه کنید و روی حرارت کم هم بزنید.
سفره افطار | مخلوط کن | همدان | لیوان | حرارت | آموزش | زعفران | آموزش آشپزی
بعد از سفت شدن مواد، گلاب و زعفران آب شده است را با هم مخلوط کرده و به مخلوط تان اضافه کنید و هم بزنید و بعد از ۱۰ دقیقه که روی حرارت کم جوشید آن را بردارید و در یخچال قرار دهید تا سفت شود.
با خلال پسته، بادام و دارچین میتوانید حلوا زرده را تزئین کنید.
واژه های کلیدی: سفره افطار | مخلوط کن | همدان | لیوان | حرارت | آموزش | زعفران | آموزش آشپزی