• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » خبری و خواندنی » شیوه پخت شیره انگور ملایر ثبت ملی می‌شود

    شیوه پخت شیره انگور ملایر ثبت ملی می‌شود

    این آخرهای مبلمان ملایر به ثبت ملی رسید و حالا گفته می شود عنوان ثبت شیره ملایر نیز مورد بررسی شرکت میراث فرهنگی قرار گرفته است.

    شیوه پخت شیره انگور ملایر ثبت ملی می‌شود

    به گزارش خبرنگار حوزه میراث و گردشگری گروه فرهنگی گروه تحریریه سایت جوان؛ طبق آخرین آمار انتشار شده است در سال ۲۰۱۳ ، قاره آسیا ۲۹ درصد انگور دنیا را تولید می‌کند و بیشترین تولیدات انگور در آسیا به کشور عزیزمان ایران تخصیص داده شده است دارد.

    ایران در زمینه تولید انگور یازدهم دنیا هست. کشمش و شیره انگور از محصولات صادراتی کشور عزیزمان ایران به سایر کشورهاست.

    شهرستان ملایر یکی از تولیدکنندگان شیره انگور و کشمش هست. کیفیت بالای کشمش ملایر باعث شده است که به نام خود این شهر «کشمش ملایر» در بازارهای جهانی به فروش برسد.

    شیوه پخت شیره انگور ملایر ثبت ملی می‌شود

    کشمش ها انواع مختلفی دارند؛ طلایی ، سلطانی، سیاه ،کشمش ملایر و … .

    شناساندن محصولات کشاورزی تولید داخل به بازارهای جهانی علاوه بر اینکه می‌تواند از نظر اقتصادی فایده های زیادی به همراه داشته باشد، می تواند کشور ما را از حیث فرهنگی نیز به جهانیان معرفی کند. اخیرا مبلمان ملایر به ثبت ملی رسید و حالا گفته می شود عنوان ثبت شیره ملایر نیز مورد بررسی شرکت میراث فرهنگی قرار گرفته است.

    ثبت ملی شیره ملایر و معرفی آن در آینده به عنوان یک اثر ناملموس در سطح جهان، عنوان مصاحبه خبرنگار ما شد با نظری، مدیر کل ثبت آثار میراث فرهنگی کشور.

    نظری در پاسخ به پرسش خبرنگار فرهنگی گروه تحریریه سایت مبنی بر اینکه برنامه ای جهت ثبت شیره انگور در دست بررسی دارید؟ گفت: اینکه خود شیره ملایر به ثبت برسد، امکان پذیر نیست، ولی شیوه پخت آن قابل ثبت هست. همانگونه که در ثبت آثار ناملموسی چون نان لواش، شیوه پخت آن را ثبت می کنند.

    این آخرهای مبلمان ملایر به ثبت ملی رسید و حالا گفته می شود عنوان ثبت شیره ملایر نیز مورد بررسی شرکت میراث فرهنگی قرار گرفته است.

    وی در ادامه گفت: ثبت غذا و خوراک های موجود در کشور یکی از اهداف شرکت میراث فرهنگی کشور است و در نظر داریم در آینده نیز نحوه پخت شیره ملایر را نیز ثبت ملی کنیم.

    فرانسه جزو معدود کشورهایی است که شیوه میز چیدن، غذا خوردن و بعضی غذاهای خود را ثبت جهانی کرده هست. ثبت غذا و خوراک های موجود در مناطق متفاوت کشور علاوه بر معرفی آن در داخل ، منجر به زیاد کردن کیفیت گردشگری کشور می شود و می تواند تبلیغی جهت جذب هرچه زیاد توریست به داخل کشور عزیزمان ایران باشد.

    گزارش از پوریا سلیمان زاده

    انتهای پیام/

    شیوه پخت شیره انگور ملایر ثبت ملی می‌شود

    واژه های کلیدی: محصولات کشاورزی | میراث فرهنگی | ثبت جهانی | گردشگری | خبرنگار | محصولات | ملایر | معرفی | ایران | انگور

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • دانلود فایل های زبان اصلی مالی و بازار سرمایه
  • قیمت کیندل
  • کتاب های طب فیزیکی و توانبخشی اورجینال
  • هاردکپی کتاب های هنر های گرافیکی
  • منابع اورجینال ساختمان داده
  • منابع اورجینال برنامه نویسی عصبی زبانی
  • منابع اورجینال اختراع
  • هاردکپی کتاب های تجارت الکترونیک
  • هاردکپی کتاب های محاسبات علمی
  • خرید کتاب زبان اصلی مهندسی برق
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>