اطلاعیه سایت
نان سیمیت+طرز تهیه نان سنتی ترک+سوغات استانبول
سیمیت ،خوشمزه ترین نان استانبول را در خانه تان درست کنید
سیمیت یکی از خوشمزه ترین و معروف ترین نان های کشور ترکیه است که طرفداران بسیاری دارد. با دستور زیر به آسانی نان سیمیت را در منزل تان درست کنید.
سیمیت نان معروف ترکیهای است که بافت نسبتاً خشکی د ارد. د ر خیابانهای استانبول آن را روی چرخدستیها میفروشند و رهگذران برای یک میان وعده سبک یا حتی وعده غذایی آن را میخرند و گاهی با پنیر میخورند. روی این نان یک نوع ملاس یا شیره غلیظ میمالند و سپس آن را در کنجد فرو میبرند و در تنور میپزند. ما در ادامه برایتان دستور سیمیتهایی نرم و مطبوع ذائقه ایرانی را آوردهایم. این نان برای صبحانه و عصرانه مناسب است.
مواد لازم برای تهیه سیمیت :
شیر | ۲۰۰ گرم |
شکر | ۵ قاشق سوپخوری |
مایه خمیر | ۱ قاشق سوپخوری |
روغن مایع | ۱۰۰ گرم |
نمک | ۱/۲ قاشق چایخوری |
آرد | ۵۰۰ گرم |
مواد لازم برای رومال :
شیره انگور یا شیره خرما | ۲ قاشق سوپخوری |
آب برای رقیق کردن شیره | ۲ تا ۳ قاشق |
تخم کنجد و سیاه دانه | به میزان لازم |
طرز تهیه نان سیمیت ترکیه ای :
دو قاشق شکر و مایه خمیر را با هم مخلوط کنید، سپس شیر ولرم را روی آن بریزید.
مواد را هم بزنید و بگذارید در جایی ثابت بماند. حدود ۴ دقیقه برای عمل آمدن کافی است.
هر چقدر که مایهخمیر بیشتر بماند، بیشتر عمل میکند و کف روی ظرف زیاد میشود و به همان نسبت بوی ترشی و مخمری که به نان تان میدهد هم افزایش پیدا میکند.
در ظرف دیگری مقداری روغن مایع و مابقی شکر را با هم مخلوط کنید.
خمیرمایهتان را به آن اضافه کنید. نیمی از آرد را یک باره روی مواد بریزید و هم بزنید و مابقی آرد را کمکم اضافه کنید تا خمیر لطیفی به دست آورید.
خمیر را روی میز که آرد پاشی شده منتقل کنید. آن را حدود ۵ دقیقه ورز دهید. حدود ۴ قاشق روغن مایع را کف ظرفی که ۳ برابر بزرگتر از خمیرتان است، بریزید. خمیر را در آن بچرخانید تا همهجایش چرب شود، سپس روی آن سلفون بکشید و حدود ۵۰ دقیقه آن را در فضایی نسبتاً گرم و مرطوب قرار دهید.
نان سیمیت+طرز تهیه نان سنتی ترک+سوغات استانبول