• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » خبری و خواندنی » آزادگان بی‌نیاز از تجلیل‌اند/ «اردوگاه اطفال» ادامه «آن بیست و سه نفر» است ، اوحدی/ یوسف زاده

    آزادگان بی‌نیاز از تجلیل‌اند/ «اردوگاه اطفال» ادامه «آن بیست و سه نفر» است ، اوحدی/ یوسف زاده

    رییس شرکت فرهنگی هنری گفت: اسیران دفاع مقدس به تعبیر مقام معظم رهبری ذخایر و سرمایه‌های بزرگ انقلاب و الماس‌های درخشان و بی‌نیاز از تجلیل‌اند.

    آزادگان بی‌نیاز از تجلیل‌اند/ «اردوگاه اطفال» ادامه «آن بیست و سه نفر» است ، اوحدی/ یوسف زاده

    به گزارش حوزه ادبیات گروه فرهنگی گروه تحریریه سایت جوان به نقل از رسانه خبری شرکت فرهنگی هنری شهرداری تهران؛ همزمان با سالروز بازگشت آزادگان به میهن اسلامی، نشست معرفی و بازخوانی کتاب «اردوگاه اطفال» نوشته احمد یوسف زاده روز دوشنبه ۲۲ مرداد ماه با حضور نویسنده کتاب، سعید اوحدی رییس شرکت فرهنگی هنری شهرداری تهران، محمد حمزه زاده قائم‌مقام رییس و معاون سینمایی حوزه هنری، جمعی از آزادگان و چهره‌های فرهنگی و حامد عسکری شاعر شناخته‌شده به عنوان مجری نشست در فرهنگ‌سرای مهر برگزار شد.

    سعید رنجبریان مدیر فرهنگی هنری منطقه ۱۹ و رییس فرهنگ‌سرای مهر نخستین سخنران نشست بود که با تبریک سالروز ازدواج امیرالمؤمنین (ع) و حضرت زهرا (س) و همچنین سالروز ورود آزادگان به کشور عزیزمان ایران عنوان کرد: هنگامی کارنامه هشت سال دفاع مقدس را نگاه می‌کنیم، لوح‌های زرینی در آن می‌بینیم. کسانی بودند که جانشان را دادند تا نهال انقلاب را آبیاری کنند. بعضی هم بخشی از زندگی‌شان را با اسارت تقدیم انقلاب کردند، زمانی که می‌توانستند به عالی ترین شکل از جوانی‌شان استفاده کنند.

    وی افزود: در بین آزادگان، نور «آن بیست و سه نفر» تلالو بیشتری دارد و این به خاطر گزینش ارزشمند این عزیزان هست. آقای یوسف زاده «اردوگاه اطفال» را در ادامه کتاب «آن بیست و سه نفر» نوشته‌اند. خاطرات زیادی در این کتاب است که می‌تواند جهت نسل تازه آیینه‌ای از عزتمندی باشد. از آقای یوسف‌زاده هم به خاطر سفرشان از کرمان به اینجا سپاسگزارم و هم به خاطر امانتداری‌ که در نگارش خاطرات اسارت داشتند.

    آزادگان بی‌نیاز از تجلیل‌اند/ «اردوگاه اطفال» ادامه «آن بیست و سه نفر» است ، اوحدی/ یوسف زاده

    مهدی طحانیان یکی از آزادگان حاضر در اردوگاه اطفال سخنران بعدی بود که بیان کرد: آقای یوسف‌زاده در حوزه ادبیات دفاع مقدس کار‌های شاخصی دارند و از خداوند توفیق ایشان را خواستارم. من در وقت اسارت ۱۳ ساله بودم و از اول تا آخر اسارت در همین اردوگاه‌های اطفال حضور داشتم. به خاطر سوءنیتی که دشمن داشت، فشار زیادی می‌آوردند که جو رسانه‌ای ایجاد کنند.

    وی ادامه داد: آن ابتدا با رزمندگان مسن‌تر بودیم، ولی تلقی بعثی‌ها این بود که بزرگ‌تر‌ها حرف یاد این نوجوانان می‌دهند و به خبرنگاران حرف‌هایی می‌زنند که به نفع ما نیست. اردوگاه‌های اطفال را هم به این نیت راه انداختند و می‌خواستند در عرصه جهانی، افکار عمومی را به نفع خودشان عوض کردن دهند. ولی خوشبختانه نتوانستند و بچه‌های ما به خوبی ایستادگی می‌کردند. هر بار رفت و آمد خبرنگاران به اردوگاه، تبعات سختی جهت ما داشت و هر بار اعتراض می‌کردیم، با تصویر العمل خشونت‌آمیز مواجه می‌شدیم. ابتدایی‌ترین حقوقمان به عنوان زندانی رعایت نمی‌شد و صلیب سرخ هم پاسخ درستی به ما نمی‌داد.

    طحانیان در آخر گفت: با وجود همه این سختی‌ها، رزمندگان مقاومت می‌کردند و امروز مدیون مقاومت آن‌ها در راه اسلام هستیم. امروز به اتحاد و همدلی نیاز داریم تا به یاری خدا کمر دشمن های را بشکنیم و نظام اسلامی و ولایی‌مان را حفظ کنیم.

    رضا یوسفیان یکی دیگر از آزادگان اردوگاه اطفال در این نشست عنوان کرد: این روز‌ها همه دچار مسائل اقتصادی و اجتماعی هستیم و روزمرگی زندگی مدام ما را به خود مشغول کرده و از خیلی چیز‌ها غافل هستیم. کتاب‌هایی مانند اردوگاه اطفال می‌تواند ما را به خودمان بیاورد و یادمان بیاید ارزش‌های کلان‌تری هم وجود دارد که باید به آن توجه کنیم.

    رییس شرکت فرهنگی هنری گفت: اسیران دفاع مقدس به تعبیر مقام معظم رهبری ذخایر و سرمایه‌های بزرگ انقلاب و الماس‌های درخشان و بی‌نیاز از تجلیل‌اند.

    وی با بیان اینکه باید در کنار مواجهه با مسائل روزمره، نیم‌نگاهی هم به گذشته و آینده داشته باشیم، گفت: این کار از این جهت اهمیت دارد که یادمان بیاید جهت حفظ موجودی به نام کشور عزیزمان ایران چه تلاش‌هایی شده است هست. یقین دارم اگر این هویت و کشور ما روزی در معرض ترساندن قرار گیرد، جوان‌هایی که مشغول زندگی روزمره‌شان هستند، در دفاع از کشور متحد می‌شوند و باوجود همه کاستی‌ها، گله‌ها و نابرابری‌ها، این کشور به یاری خدا هر لحظه حفظ خواهد شد.

    عبارات مهم : شهرداری – اردوگاه
    یوسف زاده: «اردوگاه اطفال» ادامه «آن بیست و سه نفر» است

    احمد یوسف زاده آزاده دفاع مقدس و مؤلف کتاب اردوگاه اطفال سخنران بعدی بود که بیان کرد: یکی از خوشبختی‌های من این است که هر جا راجع به کتاب‌هایم صحبت می‌کنم، قهرمان‌های کتابم هم در کنارم هستند و اینجا هم خیلی از آزادگان را می‌بینم. کتاب اردوگاه اطفال به این مسئله می‌پردازد که عراقی‌ها می‌خواستند با حربه کودکان جنگ علیه کشور ما تبلیغ کنند. این کتاب در ادامه آن بیست و سه نفر هست، در دیداری که جهت آن بیست و سه نفر با مقام معظم رهبری داشتم، ایشان گفتند ادامه‌اش را نمی‌خواهی بنویسی؟ من گفتم حتماً می‌نویسم و حالا کتاب اردوگاه اطفال در بازار کتاب است.

    وی افزود: این کتاب ماجرای ۳۰۰-۴۰۰ اسیری است که در اردوگاه اطفال حضور داشتند و علاوه بر دشمن های عراقی، متاسفانه با یک جاسوس ایرانی هم درگیر بودند. در نهایت از رییس شرکت فرهنگی هنری شهرداری پایتخت کشور عزیزمان ایران و رییس فرهنگ‌سرای مهر جهت برپایی این مراسم سپاسگزارم و امیدوارم در فعالیت‌های فرهنگی‌شان موفق باشند.

    اوحدی: آزادگان بی‌نیاز از تجلیل‌اند

    سعید اوحدی رییس شرکت فرهنگی هنری شهرداری پایتخت کشور عزیزمان ایران نیز با ابراز خرسندی از ملاقات با آزادگان دفاع مقدس گفت: هنگامی این عزیزان در اردوگاه اطفال بودند، ما هم در اردوگاه مجاورشان حضور داشتیم و با دیدن کتاب، خاطراتمان زنده شد. یک نگاه ظاهری به اسارت وجود دارد که شکنجه، زندان، اعتصاب غذای خشک و… را می‌بیند، یک نگاه باطنی هم است که به جواب یک نوجوان ۱۳ ساله به خبرنگار هندی بی‌حجاب توجه دارد. آیا کسی به ایشان آموزش داده بود که به حجاب خبرنگار زن اعتراض کند؟ چه اتفاقی افتاده که این به ذهنشان رسیده است؟

    وی ادامه داد: آزادگان بی‌نیاز از تجلیل‌اند و با خدا معامله کرده‌اند و در این نشست‌ها باید به سر درونی دفاع مقدس پی ببریم. اسرا در همه جنگ‌ها قابل ترحم و دلسوزی هستند، ولی اسیران دفاع مقدس به تعبیر مقام معظم رهبری ذخایر و سرمایه‌های بزرگ انقلاب و الماس‌های درخشان هستند.

    آزادگان بی‌نیاز از تجلیل‌اند/ «اردوگاه اطفال» ادامه «آن بیست و سه نفر» است ، اوحدی/ یوسف زاده

    وی اضافه کرد: اسرای ما در همه سنین بودند و از نوجوان ۱۳ ساله داشتیم تا پیرمرد ۸۲ ساله‌ای به نام حاج حبیب که نماز شب می‌خواند و عراقی‌ها نمی‌توانستند آن را تحمل کنند و سخت‌ترین شکنجه‌ها به ایشان تحمیل می‌کردند. روزی که می‌خواستند حاج‌آقا ابوترابی را از اردوگاه ببرند، ایشان جهت اینکه اختلافات آینده را خنثی کنند قرآن را بلند کردند و گفتند اگر جرئت کردید پا روی این قرآن بگذارید، ولی پا روی حرمت انسان نگذارید. خدا قرآن را نازل کرد که انسان را از فرش به عرش برساند. اگر از اسارت می‌گوییم، دنبال این نوع نگاه هستیم.

    تجلیل از احمد یوسف زاده مؤلف کتاب اردوگاه اطفال بخش نهایی این نشست بود. شعرخوانی حسن اسحاقی شاعر آیینی و اجرای سرود به وسیله گروه سرود دانش‌آموزی وصال یار از بخش‌های دیگر نشست بود.

    انتهای پیام/

    رییس شرکت فرهنگی هنری گفت: اسیران دفاع مقدس به تعبیر مقام معظم رهبری ذخایر و سرمایه‌های بزرگ انقلاب و الماس‌های درخشان و بی‌نیاز از تجلیل‌اند.

    واژه های کلیدی: شهرداری | اردوگاه | ایرانی | فرهنگ | ایران | کتاب | دفاع مقدس |

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • کتاب خارجی معروف
  • دانلود فایل های زبان اصلی الکترونیک
  • خرید کتاب جبر زبان اصلی
  • خرید کتاب فلسفه زبان اصلی
  • منابع اورجینال فیزیک پلاسما
  • هاردکپی کتاب های صنعت نور
  • دانلود منابع مرجع آنالیز تابعی
  • خرید کتاب زبان اصلی طب اطفال
  • کتاب های تلویزیون و تصویری اورجینال
  • دانلود فایل های زبان اصلی موشک ها
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>