• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » سس مایونز، انواع و مواد تشكيل دهنده آن

    سس مایونز، انواع و مواد تشكيل دهنده آن

    سس مایونز

    سس مایونز نوعی سس غلیظ، سفید و کرم مانند است که سرد سرو می شود.

      سس مایونز

    سس مایونز، انواع و مواد تشكيل دهنده آن

    عکس سس مایونز بهروز، تولید کننده انواع سس مایونز

    این سس، امولسیونی از روغن نباتی می باشد که در زرده تخم مرغ معلق است و سرکه یا آبلیمو و انواع ادویه جات برای مزه دار کردن این سس مورد استفاده قرار می گیرند. مایونز را تنها به صورت سرد مصرف می کنند (معمولاً همراه با انواع ساندویچ و یا همراه با سیب زمینی سرخ کرده ).

    فرانسوی ها سس مایونز را به همراه مرغ سرد، تخم مرغ سفت سرد و بسیاری غذاهای دیگر به کار می برند. سس مایونز در تهیه ی بسیاری از سس های سرد (با اضافه نمودن مواد افزودنی مختلف) کاربرد دارد.

    برای مثال، آیولی نوعی سس مایونز است که در تهیه ی آن از پودر سیر استفاده شده است. سس تارتار نوع دیگری سس می باشد که از سس مایونز و انواع سبزیجات تهیه می شود. بسیاری از سس های سالاد از مایونز تهیه می شوند؛ مثل سس روسی که از مخلوط سس مایونز و سس گوجه فرنگی به دست می آید. سس هزارجزیره هم نوعی سس سالاد است که از مخلوط سس سالاد روسی با انواع ترشی و سبزی تهیه می شود.

    سس مایونز، انواع و مواد تشكيل دهنده آن

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • هاردکپی کتاب های بقاء
  • کتب محاسبات ریاضیات زبان اصلی
  • کتب آزمون آیمت ایتالیا زبان اصلی
  • منابع اورجینال فیزیک پلاسما
  • خرید کتاب های آموزش از آمازون
  • خرید کتاب های زبان اصلی طب جایگزین
  • خرید کتاب زبان اصلی کلیه و اورولوژی
  • هاردکپی کتاب های صنعت نور
  • کتاب های لینوکس اورجینال
  • خرید کتاب زبان اصلی دایره المعارف
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>