اطلاعیه سایت
ﺭﻭﺵ ﺗﻬﯿﻪ :
ﺗﻮﺕﻓﺮﻧﮕﯽ، ﺷﯿﺮ ، ﺍﺳﺎﻧﺲ ﺗﻮﺕﻓﺮﻧﮕﯽ، ﻧﻤﮏ ﻭ ﺷﮑﺮ ﺭﺍ ﺩﺭﻭﻥ
ﺩﺳﺘﮕﺎﻩ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮐﻦ ﺧﻮﺏ ﺑﺎ ﻫﻢ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﺭﺍ ﺍﺯ
ﺩﺭﻭﻥ ﯾﮏ ﺻﺎﻓﯽ ﺭﺩ ﮐﻨﯿﺪ.ﺩﺭﻭﻥ ﮐﺎﺳﻪ ﮐﻮﮐﯽ ﺷﯿﺮ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﻭ
ﮊﻻﺗﯿﻦ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﯾﮏ ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺻﺒﺮ ﮐﻨﯿﺪ ﺗﺎ ﻧﺮﻡ
شود.
ﭘﺎﻧﺎﮐﻮﺗﺎﯼ ﺗﻮﺕ ﻓﺮﻧﮕﯽ ﯾﮏ دسر بهاری
ﭘﺎﻧﺎﮐﻮﺗﺎﯼ ﺗﻮﺕ ﻓﺮﻧﮕﯽ ﯾﮏ دسر بهاری
ﭘﺎﻧﺎﮐﻮﺗﺎﯼ ﺗﻮﺕ ﻓﺮﻧﮕﯽ ﯾﮏ دسر بهاری ﺍﯾﻦ ﺩﺳﺮ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﻓﺼﻞ ﺑﻬﺎﺭ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺗﻮﺕﻓﺮﻧﮕﯽﻫﺎ ﮐﺎﻣﻼ
ﺭﺳﯿﺪﻩ ﻭ ﺧﻮﺵ ﻃﻌﻢ ﻫﺴﺘﻨﺪ ﭘﺲ ﺍﺯ ﻓﺮﺻﺖ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ
ﺍﯾﻦ ﺩﺳﺮ ﺧﻮﺷﻤﺰﻩ را تهیه کنید.ﻣﻮﺍﺩ ﻻﺯﻡ ﺑﺮﺍﯼ ۶ نفر: ﺗﻮﺕﻓﺮﻧﮕﯽ ﻗﻄﻌﻪ شده: سه ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ
ﺷﯿﺮ ﮐﻢ چرب : ﯾﮏ ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ
ﺍسانس توتفرنگی( ﺍﺧﺘﯿﺎﺭﯼ ) ﻧﺼﻒ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯼﺧﻮﺭﯼ
ﮐﻤﯽ ﻧﻤﮏ
شکر: ﻧﺼﻒ ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ
ﮊﻻﺗﯿﻦ ﺑﺪﻭﻥ طعم : ﺳﻪ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯼﺧﻮﺭﯼ
شیر: ﯾﮏ ﭼﻬﺎﺭﻡ ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ
خامه کمپوت توتفرنگی: یک ،پیمانه ﺳﺎﻗﻪ ﺍﻧﺘﻬﺎﯾﯽ ﺁﻥ ﺟﺪﺍ شود.
ﺁﺏ ﭘﺮﺗﻘﺎﻝ تازه:یک ﭼﻬﺎﺭﻡ ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ
شکر ۲ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯼﺧﻮﺭﯼ
ﺭﻭﺵ ﺗﻬﯿﻪ :
ﺗﻮﺕﻓﺮﻧﮕﯽ، ﺷﯿﺮ ، ﺍﺳﺎﻧﺲ ﺗﻮﺕﻓﺮﻧﮕﯽ، ﻧﻤﮏ ﻭ ﺷﮑﺮ ﺭﺍ ﺩﺭﻭﻥ
ﺩﺳﺘﮕﺎﻩ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮐﻦ ﺧﻮﺏ ﺑﺎ ﻫﻢ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﺭﺍ ﺍﺯ
ﺩﺭﻭﻥ ﯾﮏ ﺻﺎﻓﯽ ﺭﺩ ﮐﻨﯿﺪ.ﺩﺭﻭﻥ ﮐﺎﺳﻪ ﮐﻮﮐﯽ ﺷﯿﺮ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﻭ
ﮊﻻﺗﯿﻦ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﯾﮏ ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺻﺒﺮ ﮐﻨﯿﺪ ﺗﺎ ﻧﺮﻡ
شود.
ﺩﺭﻭﻥ ﯾﮏ ﻗﺎﺑﻠﻤﻪ ﮐﻮﭼﮏ، ﺧﺎﻣﻪ ﺭﺍ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﻭ ﺟﻮﺵ ﺁﻭﺭﯾﺪ.ﺳﭙﺲ
ﺁﻥ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺭﻭﯼ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﺑﺮﺩﺍﺷﺘﻪ ﻭ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮊﻻﺗﯿﻦ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺁﻥ
ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﺗﺎ ﺣﺪﯼ ﮐﻪ ﺧﻮﺏ ﺣﻞ ﺷﻮﺩ ﻫﻢ ﺑﺰﻧﯿﺪ.ﻣﺨﻠﻮﻁ
ﺧﺎﻣﻪ – ﮊﻻﺗﯿﻦ ﺭﺍ ﺩﺭﻭﻥ ﭘﻮﺭﻩ ﺗﻮﺕﻓﺮﻧﮕﯽ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﻭ هم بزنید.
ﺳﭙﺲ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﺭﺍ ﺩﺭﻭﻥ ۶ ﻗﺎﻟﺐ ﺑﺮﯾﺰﯾﺰﯾﺪ ﺭﻭﯼ ﺁﻥﻫﺎ ﺭﺍ
ﺑﭙﻮﺷﺎﻧﯿﺪ ﻭ ﺁﻥﻫﺎ ﺭﺍ ﺩﺭﻭﻥ ﯾﺨﭽﺎﻝ ﺣﺪﻭﺩ ۲۴ ﺳﺎﻋﺖ ﻗﺮﺍﺭ
ﺩﻫﯿﺪ.ﺑﺮﺍﯼ ﺧﺎﺭﺝ ﮐﺮﺩﻥ ﺩﺳﺮﻫﺎ ﺍﺯ ﻗﺎﻟﺐ ، ﺁﻥﻫﺎ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻣﺪﺕ ۳-۲ ﺛﺎﻧﯿﻪ ﺩﺭﻭﻥ ﮐﺎﺳﻪﺍﯼ ﺣﺎﻭﯼ ﺁﺏ ﺩﺍﻍ ﻓﺮﻭ ﺑﺮﺩﻩ ﺳﭙﺲ ﺩﺭﻭﻥ
ﻇﺮﻑﻫﺎﯼ ﻣﻮﺭﺩ ﻧﻈﺮ ﺑﺮﮔﺮﺩﺍﻧﺪﻩ ﻭ ﻗﺎﻟﺐﻫﺎ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺁﻥﻫﺎ ﺟﺪﺍ ﮐﻨﯿﺪ
ﻭ ۲۰ ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺁﻥﻫﺎ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺩﻣﺎﯼ ﺍﺗﺎﻕ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﺍﺩﻩ ﺗﺎ ﮐﻤﯽ ﻧﺮﻡ
شوند.
ﺑﺮﺍﯼ ﺗﻬﯿﻪ ﮐﻤﭙﻮﺕ :
ﺗﺎ ﺯﻣﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﺩﻣﺎﯼ ﭘﺎﻧﺎﮐﻮﺗﺎﻫﺎ ﺑﻪ ﺩﻣﺎﯼ ﺍﺗﺎﻕ ﺑﺮﺳﻨﺪ(۲۰ ﺩﻗﯿﻘﻪ)،
ﻫﺮ ﮐﺪﺍﻡ ﺍﺯ ﺗﻮﺕﻓﺮﻧﮕﯽﻫﺎ ﺭﺍ ﺍﺯ ﻃﻮﻝ ﺑﻪ ﺩﻭ ﻧﯿﻢ ﺗﻘﺴﯿﻢ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ
ﺁﺏ ﭘﺮﺗﻘﺎﻝ ﻭ ﺷﮑﺮ ﺭﺍ ﺩﺭﻭﻥ ﮐﺎﺳﻪﺍﯼ، ﺧﻮﺏ ﻫﻢ ﺑﺰﻧﯿﺪ ﺗﺎ ﺷﮑﺮ
ﺁﻥ ﺣﻞ ﺷﻮﺩ.ﺗﻮﺕﻓﺮﻧﮕﯽﻫﺎ ﺭﺍ ﺩﺭﻭﻥ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﺷﮑﺮ ﻭ ﺁﺏ
ﭘﺮﺗﻘﺎﻝ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﻭ ﺧﻮﺏ ﺁﻥﻫﺎ ﺭﺍ ﺁﻏﺸﺘﻪ ﮐﻨﯿﺪ.ﭘﺎﻧﺎﮐﻮﺗﺎﻫﺎ ﺭﺍ ﺑﺎ
ﮐﻤﭙﻮﺕ ﻣﯿﻞ کنید.
ﭘﺎﻧﺎﮐﻮﺗﺎﯼ ﺗﻮﺕ ﻓﺮﻧﮕﯽ ﯾﮏ دسر بهاری