• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش انواع غذاها » فیله ی سینه مرغ+اموزش مرحله به مرحله ی فیله کردن سینه مرغ

    فیله ی سینه مرغ+اموزش مرحله به مرحله ی فیله کردن سینه مرغ

    63254فیله ی سینه مرغ+اموزش مرحله به مرحله ی فیله کردن سینه مرغ
    ۱- ابتدا مرغ را شسته و قسمت سینه آن را دا کنید و اجازه دهید کاملا خشک شود.اگر مرغ شما یخ زده بود باید صبر کنید تا کاملا یخ آن باز شده و خشک شود.سپس سینه مرغ را از سمتی که پوست دارد روی تخته برش قرار دهید.

    1 (1)
    ۲- با استفاده از یک چاقوی سرآشپز برش را از ضخیم ترین قسمت سینه مرغ شروع کنید.

    1 (2)
    ۳- جایی که استخوان شروع می شود را پیدا کنید. استخوان سینه یک تکه و در وسط سینه به حالت عمود قرار دارد. وقتی سینه و کمر مرغ را از هم جدا می کنید ممکن است قسمت هایی از استخوان های دنده مرغ را نیز از کمر آن جدا کنید؛ در این صورت استخوان های دنده را هم باید از سینه جدا کنید. اما اگر فقط قسمت قلب شکل سینه را از کمر جدا کنید سینه تنها همان استخوان تخت وسط سینه را خواهد داشت.

    حتما بخوانید  طرز تهیه فیله مرغ

    1 (3)
    ۴- بریدن گوشت را تا نزدیکی استخوان سینه ادامه دهید و بعد بریدن را در نزدیکی استخوان کم کرده و با فشار دست به آرامی گوشت را کنار بزنید.

    1 (4)
    ۵- تمام استخوان را به همین روش از گوشت جدا کنید سپس در سمت دیگر سینه نیز بقیه استخوان را جدا کنید.

    1 (5)
    ۶- در آخر هم پوست، چربی ها و غضروف را از گوشت جدا کنید.

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • دانلود منابع مرجع بوم شناسی
  • دانلود فایل های زبان اصلی مدیریت
  • کتاب های فقه اورجینال
  • خرید کتاب های دیابت از آمازون
  • دانلود منابع مرجع شیلات
  • کتاب های ژنتیک اورجینال
  • خرید کتاب زبان اصلی ریاضیات کاربردی
  • کتاب های ابتدایی اورجینال
  • هاردکپی کتاب های فرزندان
  • منابع اورجینال تولید مواد غذایی
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>