خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش انواع غذاها » نکاتی مهم درارتباط با بادمجان +خواص بادمجان +فواید بادمجان
faceshot selfi  

 

نکاتی مهم درارتباط با بادمجان +خواص بادمجان +فواید بادمجان

بادمجان را حتما باید بحالت کاملا رسیده مصرف کرد زیرا خام آن طعم تلخ درد و در آنهائیکه آسم و برونشیت دارند باعث تحریک این بیماریها می شود.

نکاتی مهم درارتباط با بادمجان +خواص بادمجان +فواید بادمجان

 ۲)اثر نرم کننده و مدر درد .

 ۳)بعلت درا بودن آهن در رفع کم خونی داروی موثری است .

۴)را می توان برای از بین بردن ورم و التهاب روی عضو ملتهب گذاشت .

۵)دانه بادمجان ایجاد یبوست می کند .

۶)ریشه بادمجان و شاخه های خشک شده و برگهای آن اثر بند آورنده خون را داراست و قابض بوده و می توان در آن برای درمان احتلام بانه و انواع خونریزی ها استفاده کرد.

۷)پادزهر خوبی برای مسمومیت های حاصل از خوردن قارچ سمی است .

 ۸)خوردن آن، گرفتگی رگ ها را باز می کند و شخص را ازخطر سکته قلبی محفوظ می درد .

بادمجان, پیش غذا, خوشمزه, رژیم, رستوران, سالم, سلامت, شام, شپزی, غذا, لذیذ, میان وعده, ناهار, هوس غذا

برای حمایت از ما لطفا کلیک کنید

دانلود

اشتراک گذاری مطلب

A
تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
?>