• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش انواع غذاها » نکاتی مهم درارتباط با بادمجان +خواص بادمجان +فواید بادمجان

    نکاتی مهم درارتباط با بادمجان +خواص بادمجان +فواید بادمجان

    بادمجان را حتما باید بحالت کاملا رسیده مصرف کرد زیرا خام آن طعم تلخ درد و در آنهائیکه آسم و برونشیت دارند باعث تحریک این بیماریها می شود.

    نکاتی مهم درارتباط با بادمجان +خواص بادمجان +فواید بادمجان

     ۲)اثر نرم کننده و مدر درد .

     ۳)بعلت درا بودن آهن در رفع کم خونی داروی موثری است .

    ۴)را می توان برای از بین بردن ورم و التهاب روی عضو ملتهب گذاشت .

    ۵)دانه بادمجان ایجاد یبوست می کند .

    ۶)ریشه بادمجان و شاخه های خشک شده و برگهای آن اثر بند آورنده خون را داراست و قابض بوده و می توان در آن برای درمان احتلام بانه و انواع خونریزی ها استفاده کرد.

    ۷)پادزهر خوبی برای مسمومیت های حاصل از خوردن قارچ سمی است .

     ۸)خوردن آن، گرفتگی رگ ها را باز می کند و شخص را ازخطر سکته قلبی محفوظ می درد .

    بادمجان, پیش غذا, خوشمزه, رژیم, رستوران, سالم, سلامت, شام, شپزی, غذا, لذیذ, میان وعده, ناهار, هوس غذا
    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • دانلود منابع مرجع معادلات دیفرانسیل
  • خرید کتاب زبان اصلی اینترنت
  • کتب حرارت زبان اصلی
  • دانلود منابع مرجع فن آوری های نفت و گاز
  • خرید کتاب های بازار یابی از آمازون
  • هاردکپی کتاب های بیوگرافی
  • خرید کتاب زبان اصلی آمار زیستی
  • کتب فولکلور زبان اصلی
  • خرید کتاب های زبان اصلی تئوری الاستیسیته
  • دانلود منابع مرجع مهندسی مکانیک
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>