اطلاعیه سایت
بادمجان را حتما باید بحالت کاملا رسیده مصرف کرد زیرا خام آن طعم تلخ درد و در آنهائیکه آسم و برونشیت دارند باعث تحریک این بیماریها می شود.
نکاتی مهم درارتباط با بادمجان +خواص بادمجان +فواید بادمجان
۲)اثر نرم کننده و مدر درد .
۳)بعلت درا بودن آهن در رفع کم خونی داروی موثری است .
۴)را می توان برای از بین بردن ورم و التهاب روی عضو ملتهب گذاشت .
۵)دانه بادمجان ایجاد یبوست می کند .
۶)ریشه بادمجان و شاخه های خشک شده و برگهای آن اثر بند آورنده خون را داراست و قابض بوده و می توان در آن برای درمان احتلام بانه و انواع خونریزی ها استفاده کرد.
۷)پادزهر خوبی برای مسمومیت های حاصل از خوردن قارچ سمی است .
۸)خوردن آن، گرفتگی رگ ها را باز می کند و شخص را ازخطر سکته قلبی محفوظ می درد .
اشتراک گذاری مطلب