خانه » آشپزی و تغذیه » دستور تهیه کیک موج دار خانگی
 

 

دستور تهیه کیک موج دار خانگی

طرز تهیه کیک موج دار مخصوص صبحانه

دستور تهیه کیک موج دار خانگی

مواد لازم :
– کره ۲۵۰ گرم
– شکر ۲۵۰ گرم
– تخم مرغ ۵ عدد
– آرد ۳۰۰ گرم
– بیکینگ پودر ۱ قاشق چای
– شیر تبخیر شده ۱۲۵ میلی لیتر
– اسانس وانیل ۱ قاشق چای یا وانیل پودری ۱/۴ قاشق چای
– پودر کاکائو حدود ۳ ق سوپ
– رنگ مجاز خوراکی به میزان لازم

طرز تهیه :
کره و شکر را می زنیم تا زمانیکه سفید و حجیم شود. تخم مرغها را تک تک اضافه و مخلوط می کنیم و در حین کار وانیل را هم مخلوط مواد می کنیم. نیمی از مخلوط آرد و بیکینگ پودر را اضافه می کنیم و با سرعت کم همزن مخلوط مواد می کنیم و بعد شیر تبخیر شده را اضافه می کنیم و مجددا باقیمانده آرد.
پس از ترکیب کامل مواد رو به سه قسمت مساوی تقسیم می کنیم و هر کدام را با رنگ دلخواه مخلوط می کنیم و در کاسه اى میریزیم. (یا می تونید یکی از کاسه ها رو بی رنگ بگذارید و دو کاسه رو به رنگ دلخواه در بیاورید)
در داخل قالب ۲۰ – ۲۲ سانتی ترى یکی از کاسه ها را داخل قالب بریزید و به طور یکسان در همه جای قالب پهن و پخش کنید. حالا به وسیله یک الک پودر کاکائو را روی مایه کیک پخش می کنیم. دقت کنید لایه پودری باید نازک باشه و به طور یکنواخت همه قسمتها رو پوشش بده.
سپس مایه رنگی دوم را روی لایه قبلی کاور شده با پودر کاکائو میریزیم! مواد رو آروم به وسیله یک پالت یا لیسک همه جای قالب پخش کنید این کار رو ادامه میدهیم تا لایه ها تمام شود. برای ردیف آخر دیگه نیاز به پودر کاکائو نداریم! و در فر ۱۶۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت قرار میدهیم
اگر شیر تبخیر شده در دسترس نداشتیم میتوان با همین میزان نسبت مساوى خامه صبحانه و شیر پر چرب جایگزین میکنیم.

برای حمایت از ما لطفا کلیک کنید

دانلود

اشتراک گذاری مطلب

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
?>