• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » دسر ترشی،سالاد و بستنی » اموزش درست کردن فالوده+فالوده ی خوشمزه برای تابستان+نکات مهم

    اموزش درست کردن فالوده+فالوده ی خوشمزه برای تابستان+نکات مهم

     در موقع سرو می توانیم روی آن کمی شربت آبلیمو بریزیم و با یک حلقه لیمو ترش برش زده آنرا تزیین نماییم.

     می توان به جای استفاده از چرخ گوشت از آبکش استیل استفاده کرد.

    اموزش درست کردن فالوده+فالوده ی خوشمزه برای تابستان+نکات مهم

    ۳۰۰۱۱۳۴

    طرز تهیه فالوده

    مواد لازم

    ۳۰۰۱۱۳۵

    طرز تهیه

    ۱- آب و نشاسته را مخلوط کرده و در قابلمه نچسب می ریزیم، و آن را روی حرارت اجاق قرار داده و با قاشق چوبی مرتب به هم می زنیم تا مایه فالوده بجوشد.

    ۲- سپس گلاب را اضافه کرده و آن را به هم می زنیم تا غلیظ و کاملاً کشدار و سفت شود و مانند توپ در وسط قابلمه قرار گیرد (برای این کار باید حداقل ۲۰ دقیقه وقت صرف کنیم).

    ۳- در ظرف بزرگی، آب و یخ فراوان می ریزیم و آن را نزدیک چرخ گوشت قرار می دهیم، پنجره چرخ گوشت را به آن وصل کرده و مایه فالوده را در چرخ می ریزیم. ظرف یخ را طوری قرار می دهیم که رشته های فالوده داخل آن بریزد.

    ۴- مرتب و به آرامی، با دست آن را زیر و رو می کنیم. (بهتر است این کار با دستکش انجام شود تا دست یخ نکند).

    ۵- پس از اتمام کار مقداری یخ را خرد کرده و کمی گلاب و شربت آبلیمو اضافه می کنیم.

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • دانلود منابع مرجع معادلات دیفرانسیل
  • منابع اورجینال هنر
  • خرید کتاب های زبان اصلی آزمون های کانادا
  • خرید کتاب زبان اصلی نظریه گراف
  • منابع اورجینال زیست فناوری
  • خرید کتاب زبان اصلی تاریخ نظامی
  • دانلود منابع مرجع آزمون های انگلیس
  • خرید کتاب های زبان اصلی روزنامه نگاری، رسانه
  • کتاب های همایش ها اورجینال
  • خرید کتاب زبان اصلی روانپزشکی
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>