اطلاعیه سایت
اموزش پخت قارچ شکم پر+قارچ شکم پر با پنیر پیمنتو+عکس
مواد لازم:
- ۲۲۶ گرم پنیر پیمنتو
- ۲۲۶ گرم قارچ(درون قارچها را خارج کنید)
- یک دوم پیمانه پیاز خرد شده
- ۴ حبه سیر بزرگ خرد شده
- یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
- جعفری تازه خرد شده
طرز تهیه:
- فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت از پیش گرم کنید.
- روغن را گرم کنید و پیاز ، ساقهی قارچ و سیر را به آن اضافه کنید.
- از روی حرارت بردارید و پنیر پیمنتو را به آن اضافه کنید.
- حالا قارچهای خالی شده را با مواد بالا پرکنید .به مدت ۵ الی ۸ دقیقه در فر بپزید .مواد را با جعفری سرو کنید.
اموزش پخت قارچ شکم پر+قارچ شکم پر با پنیر پیمنتو+عکس
اشتراک گذاری مطلب