اطلاعیه سایت
خواص کاکائو +مزایا ومضرات کاکائو برای بدن
به دنبال مطالعاتی که بر روی تأثیر کاکائو در پیشگیری از حملات قلبی بررسی شد، محققین به این نتیجه رسیدند که خوردن کاکائو با کاهش خطر بیماریهای قلبی- عروقی مرتبط است.
تمامی گیاهان، رنگدانههایی دارند که میتوانند از بروز بیماری ها جلوگیری کنند. مثلاً ماده سولفورافان(Sulforophane) موجود در کلم براکلی، از وقوع سرطان پیشگیری میکند و همچنین ماده آلیکین(allicin) در سیر و رنگدانه کپسایسین(capsaicin)درانواع فلفل از حملات قلبی جلوگیری میکنند.گیاه کاکائو نیز، مانند سایر غذا های گیاهی، املاح و مواد آنتی اکسیدان خاص خود را دارد که باعث کاهش ابتلاء به بیماریهایی مثل بیماری قلبی میشود.
اشتراک گذاری مطلب