• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش انواع غذاها » آموزش درست کردن اسنک سیب زمینی+اسنک سیب زمینی به روش هندی

    آموزش درست کردن اسنک سیب زمینی+اسنک سیب زمینی به روش هندی

     

    آموزش درست کردن اسنک سیب زمینی+اسنک سیب زمینی به روش هندی

    مواد لازم برای اسنک سیب زمینی هندی :

    طرز تهیه اسنک سیب زمینی به سبک هندی :
    در تابه ای مقداری روغن گرم کنید، پیاز را ریز خرد کنید و داخل روغن تفت دهید تا سبک شود.

    برش‌های مرغ را همراه با نمک و فلفل و زرد چوبه اضافه کنید و حرارت را کمی بالا ببرید. مواد را مدام هم بزنید و ۷-۱۰ دقیقه در همین وضعیت تفت دهید.

    بعد از این مدت حرارت را خاموش کنید و بگذارید مواد قدری خنک شوند. در کاسه ای سیب زمینی رنده شده، پنیر رنده شده، سیر رنده شده و کمی نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.

    سپس مرغ را به این مخلوط اضافه کنید و مواد را به آرامی هم بزنید.

    طبق روشی که قبلاً گفته شد، سطح خارجی نان‌ها را با مقداری کره نرم شده پوشش دهید، مقداری از این مخلوط روی ۸ ورق از نان‌های تست بمالید، دو برش از گوجه فرنگی و یک ورق پنیر گودا روی مواد بگذارید، ۸ ورق دیگر از نان‌های تست را روی نان‌های آماده قرار دهید و اسنک‌ها را کمی فشار دهید تا کاملاً منسجم شوند.

    بعد آنها را به مدت ۳ تا ۶ دقیقه در دستگاه ساندویچ ساز قرار دهید تا برشته شوند. این اسنک معمولاً با سس گوجه فرنگی کچاپ سرو می‌شود.

    مقدار هر دو نوع پنیر کاملاً سلیقه ای است و شما می‌توانید مقادیر فوق را به دلخواه کم یا زیاد کنید. به عنوان جایگزین پنیر گودا (در صورتی که در دسترس ندارید) می‌توانید از پنیر تست ورقه ای استفاده کنید.

    برای طعم دار شدن مرغ، بهتر است چند دقیقه قبل از طبخ، مرغ را با کمی آبلیمو و زعفران مزه دار کنید.

     

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • کتاب های اقتصاد اورجینال
  • کتاب های زبان روسی اورجینال
  • خرید کتاب فلسفه زبان اصلی
  • خرید کتاب های خون شناسی و سرطان از آمازون
  • هاردکپی کتاب های هنر های گرافیکی
  • دانلود منابع مرجع فن آوری های نفت و گاز
  • خرید کتاب ایمونولوژی زبان اصلی
  • دانلود منابع مرجع شیلات
  • خرید کتاب های زبان اصلی علوم طبیعی
  • کتب حرارت زبان اصلی
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>