خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش انواع غذاها » اموزش درست کردن ماهی +ماهی خوشمزه با طعمی متفاوت+عکس
 modiseh 

اموزش درست کردن ماهی +ماهی خوشمزه با طعمی متفاوت+عکس

معمولا وقتی می خواهیم ماهی درست کنیم و برای ناهار یا شام بخوریم، آن را در مواد خاصی می خوابانیم و در نهایت آن را سرخ می کنیم. در این دستور، ماهی را به شیوه متفاوت و جدیدی درست کرده و استفاده کنید.

کدر:معمولا وقتی می خواهیم ماهی درست کنیم و برای ناهار یا شام بخوریم، آن را در مواد خاصی می خوابانیم و در نهایت آن را سرخ می کنیم. در این دستور، ماهی را به شیوه متفاوت و جدیدی درست کرده و استفاده کنید.

خورش کاری ماهی

مواد لازم براي۲نفر

  • ۴ تکه ماهی
  • ۲ ق س ادویه کاری
  • ۲ عدد پیاز خرد شده
  • ۳ حبه سیر رنده شده
  • ۲۰۰ گرم بادام‌هندی
  • ۱ ق چ زردچوبه
  • ۱ ق چ زنجبیل رنده شده
  • ۲ ق س آب‌لیمو
  • ۱ ق چ زیره سبز
  • به میزان لازم نمک و فلفل
  • به میزان لازم روغن

طرز تهیه:

۱٫   ابتدا ماهی را بعد از تمیز کردن به‌صورت تکه‌های ۵ سانتی خرد کنید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید، سپس پیاز و سیر را داخل آن تفت دهید تا نرم و طلایی شوند.

۲٫  در این میان بادام‌هندی را داخل غذا ساز بریزید تا کاملا خرد و نرم شود. بعدازآنکه پیاز و سیر تفت خوردند، زنجبیل، پودر کاری، زردچوبه، زیره و مقداری نمک و فلفل هم بریزید و کمی تفت دهید تا عطر مواد بلند شود.

۳٫  بعد از حدود ۳-۲ دقیقه تکه‌های ماهی را هم اضافه کنید و آنها را همراه با مواد کمی تفت دهید. بادام‌هندی له شده را هم بریزید. مواد را کمی با هم تفت دهید. حدود ۱ لیوان آب هم بریزید، در تابه را بگذارید و صبر کنید تا تکه‌های ماهی بپزند و خورش شما آماده شود.

۴٫ در انتهای پخت خورش، آب‌لیمو را هم اضافه کرده و به‌آرامی هم بزنید. خورش را بچشید و در صورت نیاز نمک یا آب‌لیموی بیشتری به آن اضافه کنید. بعد از چند دقیقه، زیر حرارت را خاموش کنید. این خورش را همراه با برنج سرو کنید.

برای حمایت از ما لطفا کلیک کنید

دانلود

اشتراک گذاری مطلب

modiseh

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
?>