• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » دسته‌بندی نشده » اموزش درست کردن ژله+ژله ۷ رنگ خوشمزه+عکس مرحله به مرحله

    اموزش درست کردن ژله+ژله ۷ رنگ خوشمزه+عکس مرحله به مرحله

    7-layer-jello

    شما می‌توانید طعم و رنگ ژله را به دلخواه تغییر دهید. استفاده از رنگ‌های مختلف ظاهر بسیار زیبایی به این ژله می‌بخشد.

    مواد لازم:

    • یک بسته پودر  ژله توت فرنگی
    • یک بسته پودر ژله لیمو
    • یک بسته پودر ژله آلبالو
    • یک بسته پودر ژله پرتغال
    • یک بسته پودر ژله تمشک
    • چهار و یک دوم پیمانه آب جوش
    • چهار و یک دوم پیمانه آب سرد
    • یک و یک دوم پیمانه شیر خشک
    • خامه به مقدار لازم
    • یک دوم پیمانه گردوی خرد شده

    طرز تهیه:

    1. برای لایه اول، سه چهارم پیمانه آب را در یک ظرف مناسب بریزید و اجازه دهید به طور کامل بجوشد. سپس یک بسته پودر ژله آلبالو را در آب حل کنید. بعد از حل شدن، از روی حرارت بردارید و سه چهارم پیمانه آب سرد را به آن بیفزایید. به هم بزنید و در یک ظرف مناسب بریزید . به مدت ۴۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.
    2. برای لایه دوم، یک دوم پیمانه آب را بجوشانید. ژله توت فرنگی را در آن حل کنید و سپس یک دوم پیمانه آب سرد و یک دوم پیمانه شیر خشک را روی آن بریزید. سپس خوب به هم بزنید و روی لایه اول بریزید. برای ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.
    3. برای لایه سوم، سه چهارم پیمانه آب را بجوشانید.  پودر ژله لیمو را اضافه کنید و هم بزنید. از روی حرارت بردارید . سه چهارم پیمانه آب سرد روی آن بریزید . سپس روی لایه دوم بریزید و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید.
    4. برای لایه چهارم، یک دوم پیمانه آب داغ آماده کنید و دوباره پودر ژله لیمو را در آن حل کنید. از روی حرارت بردارید و یک دوم پیمانه آب سرد و یک دوم پیمانه شیر خشک به آن اضافه کنید. روی لایه سوم بریزید و ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.
    5. برای لایه پنجم، سه چهارم پیمانه آب جوش بردارید و پودر ژله پرتغال را به آن اضافه کنید از روی حرارت بردارید و سه چهارم پیمانه آب سرد به آن بیفزایید. به هم بزنید و روی لایه چهارم بریزید و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.
    6. برای لایه ششم، یک دوم پیمانه آب جوش بردارید و پودر ژله تمشک را در آن حل کنید. از روی حرارت بردارید و به آن یک دوم پیمانه آب سرد و یک دوم پیمانه شیر خشک به آن اضافه کنید. روی لایه پنجم بریزید و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.
    7. برای لایه هفتم، سه چهارم پیمانه آب داغ آماده کنید و پودر ژله توت فرنگی را در آن حل کنید. از روی حرارت بردارید و یک دوم پیمانه آب سرد و یک دوم پیمانه شیر خشک به آن اضافه کنید و روی لایه ششم بریزید و اجازه دهید ۳۰ دقیقه در یخچال بماند. سپس با خامه و گردوی خرد شده آن را تزیین کنید.
    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • کتاب های طب فیزیکی و توانبخشی اورجینال
  • خرید کتاب سینما زبان اصلی
  • منابع اورجینال هنر
  • خرید کتاب های زبان اصلی جانور شناسی
  • دانلود منابع مرجع اخلاق کسب و کار
  • منابع اورجینال سیستم عامل
  • هاردکپی کتاب های بیوگرافی
  • منابع اورجینال نانو تکنولوژی
  • خرید کتاب معماری زبان اصلی
  • خرید کتاب های رادیولوژی از آمازون
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>