خانه » آشپزی و تغذیه » کیک سیب+اموزش پخت+اموزش تصویری
 modiseh 

کیک سیب+اموزش پخت+اموزش تصویری

پای سیب

کیک سیب+اموزش تهیه پای سیب+اموزش اشپزی+پخت انواع کیک های خانگی +کیک خوش طعم و خوش مزه پای سیب+تصاویر

مواد لازم
شیر               ۳۰ گرم
بیکینگ پودر    یک قاشق مرباخوری
سیب             دو عدد
کره                ۱۵۰ گرم
وانیل              نصف قاشق چای‌خوری
تخم مرغ         سه عدد
پودر شکر       ۱۴۰ گرم
پودر دارچین     یک قاشق مرباخوری
آرد گندم         ۲۸۰ گرم

 

با این مقدار مواد لازم به اندازه یک بشقاب بزرگ از « پای سیب» خواهیم داشت.

مواد لازم برای تهیه ی پای سیب
دو عدد تخم مرغ برای خمیر پای و یک عدد زرده تخم مرغ برای روی پای. نصف قاشق چای‌خوری وانیل.

تخم مرغوانیل
کیک سیب+اموزش پخت+اموزش تصویری

۸۵ گرم (چهار قاشق غذاخوری) پودر شکر برای تهیه خمیر پای و ۵۵ گرم (حدود سه قاشق) برای وسط و روی پای. یک قاشق مرباخوری بکینگ پودر معادل ۶ گرم.

پودر شکربیکینگ پودر
کیک سیب+اموزش پخت+اموزش تصویری

یک قاشق مرباخوری پودر دارچین معادل ۶ گرم. دو عدد سیب نسبتاً درشت جمعاً حدود ۴۰۰ گرم.

پودر دارچیندو عدد سیب

۱۵۰ گرم کره معادل یک و نیم بسته کره صد گرمی. ۲۸۰ گرم آرد گندم حدود چهارده قاشق غذاخوری و دو الی سه قاشق آرد دیگر برای تهیه خمیر روی پای نیاز می‌باشد.

کرهآرد گندم
کیک سیب+اموزش پخت+اموزش تصویری

۳۰ گرم شیر حدود سه قاشق غذاخوری. یک قالب تارت به قطر ۲۴ سانت.

شیرقالب تارت

همزن برقی. تخته و وردنه برای باز کردن خمیر.

همزن برقیوردنه
کیک سیب+اموزش پخت+اموزش تصویری

 

روش تهیه:
۸۵ گرم شکر، ۱۵۰ گرم کره و نصف قاشق چای‌خوری وانیل را با همزن برقی هم می‌زنیم تا کرم‌مانند شود.

پای سیب
کیک سیب+اموزش پخت+اموزش تصویری

یک تخم مرغ اضافه کرده و سی ثانیه هم می‌زنیم و بعد تخم مرغ دوم را اضافه کرده و باز سی ثانیه هم می‌زنیم و بعد شیر را اضافه کرده، هم می‌زنیم. ۲۸۰ گرم آرد و یک قاشق مرباخوری بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده، کم کم به مواد اضافه کرده، هم می‌زنیم تا مایه پای آماده شود.

پای سیب
کیک سیب+اموزش پخت+اموزش تصویری

ته قالب پای را چرب کرده، دو سوم از خمیر را ته قالب پهن می‌کنیم. سیب‌ها را پوست کنده، نازک برش داده و با یک قاشق شکر و ۴ قاشق آب، کمی می‌پزیم تا نرم شده، آب آن تبخیر شود. وقتی سرد شد آن را روی خمیر می‌چینیم. یک قاشق مرباخوری دارچین و دو قاشق غذاخوری شکر را مخلوط کرده، روی سیب‌ها می‌پاشیم.

پای سیب
کیک سیب+اموزش پخت+اموزش تصویری

به یک سوم باقیمانده خمیر، آرد اضافه کرده، آن را ورز می‌دهیم (آن قدر آرد اضافه می‌کنیم تا خمیر به دست نچسبد). سپس کمی آرد روی تخته پاشیده و خمیر را با وردنه به قطر ۲ الی ۳ میلی‌متر باز می‌کنیم.

پای سیب
کیک سیب+اموزش پخت+اموزش تصویری

نوارهای باریکی از خمیر جدا کرده و روی سیب‌ها را با آن ها می‌پوشانیم (مطابق شکل). در آخر یک نوار دور تا دور پای قرار می‌دهیم.

پای سیب
کیک سیب+اموزش پخت+اموزش تصویری

یک عدد زرده تخم مرغ، یک قاشق مرباخوری پودر شکر و کمی وانیل را با هم مخلوط کرده، با یک برس روی خمیر می‌مالیم.

پای سیب
کیک سیب+اموزش پخت+اموزش تصویری

از نیم ساعت قبل فر را با حرارت متوسط (۱۶۰ الی ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد) روشن کرده، قالب را در طبقه وسط فر، برای مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه قرار می‌دهیم؛ تا زمانیکه روی خمیر طلایی شود. قالب را از فر درآورده تا کمی سرد شود. بعد از کمی سرد شدن، پای به راحتی از قالب جدا می‌شود. آن را درآورده، در یخچال می‌گذاریم تا کاملاً سرد شود.

پای سیب
کیک سیب+اموزش پخت+اموزش تصویری

پای را از یخچال درآورده، کمی پودر قند روی آن می‌پاشیم تا آماده پذیرایی شود. نوش جان.

پای سیب
کیک سیب+اموزش پخت+اموزش تصویری

برای حمایت از ما لطفا کلیک کنید

دانلود

اشتراک گذاری مطلب

modiseh

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
?>