• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » اموزش پخت کوکوی سیب‌ زمینی مکزیکی+آموزش آشپزی+تصویر

    اموزش پخت کوکوی سیب‌ زمینی مکزیکی+آموزش آشپزی+تصویر

    طرز تهیه کوکوی سیب‌ زمینی مکزیکی+اموزش تهیه غذای مکزیکی+کوکو سیب زمینی با طعمی از امریکای جنوبی+اموزش پخت +تصاویر

    اموزش پخت کوکوی سیب‌ زمینی مکزیکی+آموزش آشپزی+تصویر

    مواد لازم برای ۴ نفر
    سیب‌زمینی:

    ۶۰۰ گرم
    نمک:

    یک قاشق چای‌خوری

    فلفل سبز تند:

    یک عدد، ساطوری (اختیاری)
    تخم‌مرغ:

    یک عدد
    گشنیز:

    ۲-۳ قاشق غذاخوری ساطوری
    آرد:

    به میزان لازم
    روغن:

    ۴ قاشق غذاخوری

    طرز تهیه کوکو سیب زمینی مکزیکی:

    سیب‌زمینی‌ها را پوست کنده سپس در یک قابلمه متوسط ریخته و با آب سرد روی آن را بپوشانید. ۳۰ دقیقه روی شعله متوسط سیب‌زمینی را بپزید تا نرم شود، سپس آبکش کرده و با گوشتکوب آن را له کنید. پس از این‌که سیب‌زمینی سرد شد، آن را در یک کاسه بریزید. تخم‌مرغ، پنیر، فلفل‌ساطوری و گشنیز را اضافه کرده و مخلوط کنید تا یکدست شود. نمک و فلفل کوکو را اندازه کنید.

    دستان خود را به آرد آغشته کرده و مایه کوکو را به ۱۰ قسمت مساوی تقسیم کنید. هر کدام را به شکل توپ درآورده و سپس آن را کمی فشار دهید تا به ضخامت ۲ سانتی‌متر تخت شود. روغن را در یک تابه نچسب روی شعله متوسط داغ کنید در هر نوبت ۳ یا ۴ کوکو را پس از داغ شدن روغن به تابه اضافه کرده و ۲طرف آن را ۴ دقیقه سرخ کنید، سپس با نان و سالسا سرو کنید.

    اموزش پخت کوکوی سیب‌ زمینی مکزیکی+آموزش آشپزی+تصویر

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • خرید کتاب شعر زبان اصلی
  • منابع اورجینال ادبیات
  • کتاب های تجارت اورجینال
  • خرید کتاب آسیب شناسی زبان اصلی
  • دانلود فایل های زبان اصلی طراحی وب
  • خرید کتاب فرهنگی زبان اصلی
  • دانلود منابع مرجع هنر ارتباطات
  • دانلود منابع مرجع آزمون های استرالیا
  • خرید کتاب های زبان اصلی گردشگری
  • هاردکپی کتاب های گیاه شناسی
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>