اطلاعیه سایت
طرز تهیه کوکوی سیب زمینی مکزیکی+اموزش تهیه غذای مکزیکی+کوکو سیب زمینی با طعمی از امریکای جنوبی+اموزش پخت +تصاویر
اموزش پخت کوکوی سیب زمینی مکزیکی+آموزش آشپزی+تصویر
مواد لازم برای ۴ نفر
سیبزمینی:
۶۰۰ گرم
نمک:
یک قاشق چایخوری
فلفل سبز تند:
یک عدد، ساطوری (اختیاری)
تخممرغ:
یک عدد
گشنیز:
۲-۳ قاشق غذاخوری ساطوری
آرد:
به میزان لازم
روغن:
۴ قاشق غذاخوری
طرز تهیه کوکو سیب زمینی مکزیکی:
سیبزمینیها را پوست کنده سپس در یک قابلمه متوسط ریخته و با آب سرد روی آن را بپوشانید. ۳۰ دقیقه روی شعله متوسط سیبزمینی را بپزید تا نرم شود، سپس آبکش کرده و با گوشتکوب آن را له کنید. پس از اینکه سیبزمینی سرد شد، آن را در یک کاسه بریزید. تخممرغ، پنیر، فلفلساطوری و گشنیز را اضافه کرده و مخلوط کنید تا یکدست شود. نمک و فلفل کوکو را اندازه کنید.
دستان خود را به آرد آغشته کرده و مایه کوکو را به ۱۰ قسمت مساوی تقسیم کنید. هر کدام را به شکل توپ درآورده و سپس آن را کمی فشار دهید تا به ضخامت ۲ سانتیمتر تخت شود. روغن را در یک تابه نچسب روی شعله متوسط داغ کنید در هر نوبت ۳ یا ۴ کوکو را پس از داغ شدن روغن به تابه اضافه کرده و ۲طرف آن را ۴ دقیقه سرخ کنید، سپس با نان و سالسا سرو کنید.
اموزش پخت کوکوی سیب زمینی مکزیکی+آموزش آشپزی+تصویر