• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » پزشکی و سلامت » ۱۰ سرطانی که بیشتر میزان مرگ میر را به خود اختصاص دادند+ اموزش +تصویر

    ۱۰ سرطانی که بیشتر میزان مرگ میر را به خود اختصاص دادند+ اموزش +تصویر

    شایعه ترین سرطان ها+سرطان سینه +سرطان های کشنده+اینفوگرافی سرطان

    به گزارش  خبرنگار کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ بعد از بیماری های قلبی، سرطان یکی ازمهمترین عوامل مرگ و میر در بین بزرگسالان است. شمار زیادی از افراد به بیماری های مزمن تنفسی، سکته مغزی ودیابت مبتلا هستند اما حدود ۶۰۰ هزارنفر هر ساله از بیماری سرطان در آمریکا می میرند. برخی ازسرطان ها کشنده نیستند اما برخی سرطان‌ها درمان‌های بسیاری سختی دارند.

    در اینوگرافی زیر، بر اساس آخرین آمار جامعه سرطان آمریکا در سال ۲۰۱۶،  ۵ سرطان کشنده مردان و ۵سرطان کشنده در زنان گزارش شد.

    ۱۰ سرطانی که بیشتر میزان مرگ میر را به خود اختصاص دادند+ اموزش +تصویر

    کشنده ترین سرطان های مردان و زنان
    ۱۰ سرطانی که بیشتر میزان مرگ میر را به خود اختصاص دادند+ اموزش +تصویر
    سرطان نای و ریه در میان مردان وزنان یکی از کشنده‌ترین سرطان ها است که این دوسرطان جان ۸۷ هزار زن و۷۲ هزار مرد را در سال گذشته گرفته است. سرطان ریه  کشنده تر از سرطان پانکراس، سینه و سرطان روده بزرگ است، با توجه به این واقعیت که علائم سرطان ریه اغلب خاموش هستند و زمانی خود را نشان می دهند که سرطان در مراحل پایانی است. سرفه، تنگی نفس، درد در قفسه سینه و کاهش وزن همه نشانه هایی از سرطان ریه است که بسیاری از مردم آن را جدی نمی گیرند.
    سرطان پروستات در مردان در جایگاه دوم سرطان های کشنده قرار دارد. بر اساس آمار از هر ۶ مرد یک نفر به سرطان پروستات مبتلا می‌شود. تشخیص زودهنگام و به موقع مهمترین عامل درمان ونجات از سرطان پروستات است. مردانی که سرطان آنها در مراحل ابتدایی تشخیص داده می شود، ۹۸ درصد  نجات پیدا کردند.
    در زنان، سرطان سینه دومین و خطرناک ترین سرطان است. سرطان کولون و رکتوم در رتبه سوم کشنده ترین سرطان ها دربین مردان و زنان است.
    اگرچه به نظر می رسد سرطان های کشنده دربسیاری موارد غیر قابل پیشگیری هستند اما تحقیقات نشان می‌دهد که تغییر در شیوه زندگی و غربالگری زود هنگام کلید پیشگیری از سرطان است.
    برای کاهش ابتلا و مرگ ومیرسرطان‌ها لازم است که  آموزش ها وهشدارهایی در خصوص سیگار کشیدن، تغذیه نامناسب، چاقی و عدم فعالیت بدنی کافی در رسانه ها اعلام شود. علاوه موارد ذکر شده که در پیشگیری از سرطان نقش بسزایی دارند، انجام آزمایشات وتست‌های دوره ای و منظم، درمان عفونت هایی که عامل سرطان هایی مانند سرطان دهانه رحم هستند اهمیت بسیاری در کاهش ابتلا به سرطان های کشنده دارد.
    کشنده ترین سرطان ها در مردان
    ۱٫سرطان نای و ریه، سالانه با تعداد ۸۷۲۶۰ مرگ و میر

    سرطان ریه با ۸۷ هزار مرگ و میر در میان مردان بیشتر میزان مرگ ومیر را در بین سرطان‌ها در ایالات متحده به خود اختصاص داده است اما با پیشرفت‌های اخیر میزان بهبود یافتگان به سرطان افزایش یافته است.

    ۲٫  پروستات، سالانه با تعداد ۲۹۷۲۰ مرگ و میر
    پروستات دومین سرطان کشنده در مردان است و از هر ۶ مرد یک نفر در طول زندگی خود به این سرطان مبتلا می شود. میزان نجات بیماران به زمان تشخیص بیماری بستگی دارد و هر ساله به شماران افراد مبتلا افزوده می شود و مردانی که بیماری آنها در مراحل آغازین بیماری تشخیص داده شده است ۹۸ درصد بهبود یافتند.

    ۳٫ سرطان کلون و رکتوم، سالانه  با تعداد ۲۶۳۰۰ مرگ و میر
    سومین سرطان کشنده در میان مردان و زنان، سرطان کولون و رکتوم است . این بیماری اغلب با یک توده خوش خیم سلولی به نام پولیپ آغاز می شود و در صورت عدم تشخیص به موقع به سرطان تبدیل خواهد شد و به همین دلیل توصیه می شود مراحل غربالگری در بالای ۵۰ سالگی سالانه انجام شود.

    ۴٫ لوزالمعده ، سالانه با تعداد ۱۹۴۸۰ مرگ و میر
    سرطان لوزالمعده یک سرطان با پیشرفت سرعت زیاد است و تا به امروز راهی برای تشخیص زودهنگام آن کشف نشده است به همین دلیل یکی از خطرناک ترین سرطان‌ها است. میزان بقای یک ساله بیماران پس از تشخیص تنها ۲۵ درصد است و نرخ بقای پنج ساله بیماران تنها ۶ درصد است.

    ۵٫ سرطان کبد و مجرای صفراوی کبد، سالانه  با تعداد ۱۴۸۹۰ مرگ و میر
    سرطان کبد در مردان بیش از زنان اتفاق می افتد. نقص مادرزادی، عفونت های مزمن مانند هپاتیت C و سیروز کبدی برخی علل سرطان کبد هستند. این سرطان به دلیل آنکه تشخیص آن در مراحل ابتدایی دشوار است یکی از خطرناکترین سرطان ها به شمار می رود.

    کشنده ترین سرطان ها در زنان
    ۱٫ سرطان ریه، سالانه  با تعداد ۷۲۲۰۰ مرگ و میر
    سرطان ریه در زنان همانند مردان کشنده ترین سرطان است. شمار زنان مبتلا به سرطان ریه در دهه گذشته به علت افزایش استعمال سیگار و قلیان در حال افزایش است.۲٫ سرطان سینه، سالانه با تعداد ۳۹۶۲۰ مرگ و میر
    تا سال ۱۹۸۷ میزان مرگ ناشی از سرطان سینه در زنان بیشتر از سرطان ریه بود و یکی از کشند‌ه ترین سرطان ها در میان زنان است. به همین دلیل افزایش خودآگاهی و انجام تست های دوره ای از اهمیت بالایی در این بیماری برخوردار است. تشخیص زودهنگام باعث بهبود ۹۰ درصد بیماران مبتلا به این سرطان شده و این افراد بیش از ۵ سال عمر خواهند کرد.۳٫ سرطان کلون و رکتوم روده بزرگ ، سالانه با تعداد ۲۴۵۳۰ مرگ و میر
    از هر ۲۱ زن یک نفر به این دو سرطان مبتلا می شود. زنان بالای ۵۰ سال باید تحت غربالگری قرار بگیرند. تشخیص زودهنگام در میزان کاهش مرگ و میر تاثیر بسزایی دارد.

    ۴٫سرطان لوزالمعده، سالانه با تعداد  ۱۸۹۸۰ مرگ و میر
    سرطان لوزالمعده یا پانکراس به دلیل آنکه از زمان تشخیص به سرعت رشد می‌کند یکی از کشنده‌ترین سرطان‌ها در میان زنان است، همچنین این سرطان نسبت به شیمی درمانی مقاومت نشان می دهد. چاقی و استعمال دخانیات ریسک خطر سرطان لوزالمعده را افزایش می دهد.

    ۵٫ سرطان های زنانه، سالانه با تعداد ۱۴۰۳۰ مرگ و میر
    بیش از ۲۰ هزار نفر هر ساله در امریکا به سرطان تخمدان مبتلا می شوند. به دلیل آنکه این سرطان از خود علائمی نشان نمی دهد تشخیص آن دشوار است. سرطان تخمدان اغلب در زنان مسن دیده می شود و حدود نیمی از مبتلایان بالای ۶۳ سال سن دارند. زنانی که سابقه ی خانوادگی در سرطان تخمدان و سینه را دارند بیشتر در معرض خطر این سرطان قرار دارند.

    ۱۰ سرطانی که بیشتر میزان مرگ میر را به خود اختصاص دادند+ اموزش +تصویر

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • کتاب های فنی و مهندسی اورجینال
  • دانلود منابع مرجع ریه و تنفس
  • منابع اورجینال ادبیات
  • خرید کتاب اقتصاد سنجی زبان اصلی
  • خرید کتاب های زبان اصلی مطالعات تطبیقی
  • کتاب های تجهیزات نظامی اورجینال
  • خرید کتاب های زبان اصلی موسیقی (گیتار)
  • خرید کتاب های زبان اصلی هوش مصنوعی
  • خرید کتاب های انرژی های تجدید پذیر از آمازون
  • خرید کتاب نظریه های کنترل اتوماتیک زبان اصلی
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>