خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش پخت تارت پیسالادیه +مواد لازم+تارت با گوجه فرنگی
 modiseh 

آموزش پخت تارت پیسالادیه +مواد لازم+تارت با گوجه فرنگی

آموزش پخت تارت پیسالادیه +مواد لازم+تارت با گوجه فرنگی

در این قسمت ازکدر یک دستور غذایی لذیذ و خوشمزه تارت پیسالادیه گوجه فرنگی را  برای شما قرار داده است .

با حرارت دادن پیاز سفید، گوجه فرنگی و کلیکای شور و زیتون، طعمی زنده و مهیج را از ناحیه پرونس فرانسه به سبد پیک نیک خود بیاورید. آن را در صبح روزی که می خواهید به پیک نیک بروید پخته و کاملا سرد کنید. قبل از بسته بندی لابلای آن را کاغذ پوستی بگذارید.

مواد لازم تارت پیسالادیه گوجه فرنگی:

پیاز بزرگ ۳ عدد  .

روغن زیتون خالص ۴ قاشق سوپخوری   .

آویشن تازه مقدار کمی

خمیر پاستری پف دار آماده ۵۰۰ گرم  .

کمی آرد معمولی (الک شده)

گوجه فرنگی رسیده ۳ تا ۴ عدد

.  فیله کیلکا بسته بندی شده در روغن ۶ عدد

زیتون بدون هسته ۱۰۰ گرم  .

نمک دریا  .

فلفل سیاه تازه ساییده شده

طرز تهیه تارت پیسالادیه گوجه فرنگی :

 برگ های آویشن را خرد کنید و بیشترِ آن را به پیاز اضافه کنید. درِ ماهیتابه را بگذارید و اجازه دهید تا پیاز ۳۰ دقیقه بپزد. مرتب آن را هم زده تا کاملا نرم شود.

در ماهیتابه را بردارید و سپس ۵ دقیقه ی دیگر آن را با حرارت بیشتر تفت دهید تا زمانی که پیازها طلایی شوند. آن را کنار بگذارید تا سرد شود. اگر بخواهید آنها را از قبل آماده کنید، این پیازها تا چند روز به خوبی در یخچال باقی می مانند.
هنگامی که منتظر آماده شدن پیاز هستید، پاستری و دیگر مواد را آماده کنید. پاستری را به شش قسمت مساوی برش بزنید و کمی آرد روی آن بریزید و هر قطعه را پهن کنید تا به ضخامت ۴ میلی متر برسد. می توانید از یک نعلبکی یا بشقاب کوچک برای بریدن هر قطعه به شکل دایره ای استفاده کنید.

با فاصله ی ۲ سانتی متر از لبه خمیر، دایره ای در داخل آن ترسیم کنید. این کار کمک میکند تا لبه های اطراف خمیر پس از ریختن مواد در آن برگردانده شود و پف کند. خمیر های گرد را روی دو سینی فر که آن را با کاغذ پوستی پوشانده اید قرار دهید،  بگذارید تا حداقل ۱۰ دقیقه خنک شود.

گوجه فرنگی را به شکل حلقه های نازک برش بزنید ( برای هر تارت سه برش نیاز دارید) ، سپس کیلکا ها را از طول به دو نیم کنید.

پیازها را روی خمیر ریخته و در همه جای آن پخش کنید ( اما به خط مرز دایره ای که ترسیم کرده اید خیلی نزدیک نشوید). روی آن برش های گوجه را قرار  دهید. زیتون ها و سپس کیلکاها را روی آن اضافه کنید. آویشن های باقی مانده و مقداری فلفل روی آن بپاشید. نیاز به نمک ندارید زیرا زیتون و کلیکا ها به اندازه کافی شور هستند. چند قطره ی دیگر روغن زیتون روی آن بریزید.

تارت را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید، تا زمانی که خمیر طلایی شده و لبه های آن پف کند. در صورت تمایل می توانید چند قطره ی دیگر روغن به آن اضافه کنید. می توانید تارت را به صورت سرد یا گرم سروکنید.

نکته: پیسالادیه معادل فرانسوی کلمه ی پیتزا است که معمولا روی نان طبخ شده اما در این مورد روی پاستری ترد و پف دار پخته می شود.

تارت پیسالادیه گوجه فرنگی خوشمزه :)

تارت پیسالادیه گوجه فرنگی خوشمزه :)

طرز تهیه تارت پیسالادیه گوجه فرنگی,روش اصلی تهیه تارت پیسالادیه گوجه فرنگی , تارت پیسالادیه گوجه فرنگی,دستور عمل تارت پیسالادیه گوجه فرنگی, تارت پیسالادیه گوجه فرنگی خوشمزه, عکس تارت پیسالادیه گوجه فرنگی, انواع تارت پیسالادیه گوجه فرنگی, تارت پیسالادیه گوجه فرنگی اصل,تارت پیسالادیه گوجه فرنگی,طرز تهیه تارت پیسالادیه گوجه فرنگی,روش اصلی تهیه تارت پیسالادیه گوجه فرنگی , تارت پیسالادیه گوجه فرنگی,دستور عمل تارت پیسالادیه گوجه فرنگی, تارت پیسالادیه گوجه فرنگی خوشمزه, عکس تارت پیسالادیه گوجه فرنگی, انواع تارت پیسالادیه گوجه فرنگی, تارت پیسالادیه گوجه فرنگی اصل,تارت پیسالادیه گوجه فرنگی,طرز تهیه تارت پیسالادیه گوجه فرنگی,روش اصلی تهیه تارت پیسالادیه گوجه فرنگی , تارت پیسالادیه گوجه فرنگی,دستور عمل تارت پیسالادیه گوجه فرنگی, تارت پیسالادیه گوجه فرنگی خوشمزه, عکس تارت پیسالادیه گوجه فرنگی, انواع تارت پیسالادیه گوجه فرنگی, تارت پیسالادیه گوجه فرنگی اصل,تارت پیسالادیه گوجه فرنگی,

آموزش پخت تارت پیسالادیه +مواد لازم+تارت با گوجه فرنگی

برای حمایت از ما لطفا کلیک کنید

دانلود

اشتراک گذاری مطلب

modiseh

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
?>