• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » شیرینی پزی » طرز تهیه شیرینی نارنجکی +پخت نون خامه ای

    طرز تهیه شیرینی نارنجکی +پخت نون خامه ای

    طرز تهیه شیرینی نارنجکی +پخت نون خامه ای

    ,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,دستور پخت انواع نان

    مواد لازم :

    عصاره‌ی وانیل یک قاشق چایخوری
    پودر شکر دو قاشق غذاخوری
    پودر شکر (برای خامه‌ی داخل) چهار تا پنج قاشق غذاخوری
    تخم‌مرغ دو عدد
    سفیده‌ی تخم‌مرغ یک‌عدد
    خامه دویست و پنجاه گرم یا یک پیمانه
    نمک یک‌چهارم قاشق چای‌خوری
    آب سه چهارم پیمانه
    کره سه قاشق غذاخوری
    آرد سه چهارم پیمانه

     طرز تهیه,آموزش,روش تهیه,
    کف سینی را چرب کنید. فر را روی سیصد و هفتاد و پنج درجه‌ی فارنهایت (صد و نود درجه‌ی سانتی‌گراد) تنظیم کنید. آب و کره و شکر و نمک را در قابلمه‌ی کوچکی روی شعله به جوش آورید.
    ,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,دستور پخت انواع نان
     طرز تهیه شیرینی نارنجکی +پخت نون خامه ای

    وقتی که این مخلوط در حال جوشیدن بود، آرد را یک‌باره اضافه کنید و هم‌زنید و بلافاصله شعله را خاموش کنید و با قاشق چوبی حسابی بزنید تا به خمیری نه‌شُل و نه سفت تبدیل شود.

    ,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,دستور پخت انواع نان
    طرز تهیه شیرینی نارنجکی +پخت نون خامه ای

    با نگاه به قیافه‌ی خمیر می‌فهمید که دیگر کافی‌ست. این خمیر را با قاشق به دیواره‌ی قابلمه بچسبانید تا خُنک شود. حدود ده دقیقه برای این‌کار باید به خمیر مهلت بدهید. بعد، خمیر را در کاسه‌ی بزرگی بیندازید؛ تخم‌مرغ اول را بشکنید و خمیر و تخم‌مرغ را با مخلوط‌کن بزنید. خوب که مخلوط شد، همین‌کار را با تخم‌مرغ دوم تکرار کنید. دستِ آخر سفیده‌ی تخم‌مرغ رابا آن‌ها مخلوط می‌کنید و آنقدر بزنید تا مایه‌ی کاملاً یک‌دستی حاصل شود.

    ,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,دستور پخت انواع نان
    طرز تهیه شیرینی نارنجکی +پخت نون خامه ای
    ,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,دستور پخت انواع نان

    حالا با ماسوره، مواد را در سینی می‌ریزیم. بین گلوله‌ها فاصله بگذارید که وقتی موقع پخت بزرگ‌تر شدند به هم نچسبند. سینی را در طبقه‌ی وسط فر حدود بیست و پنج تا سی و پنج دقیقه بپزید (بعد از بیست و پنج‌دقیقه نان‌ها را از پشت شیشه نگاه کنید. باید کاملاً طلایی و پُف‌کرده و توخالی باشد. اگر نبود، بگذارید بیشتر بپزد.)

    ,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,دستور پخت انواع نان

    در فاصله، خامه را آماده کنید. خامه‌ای که ما اینجا استفاده می‌کنیم آبکی‌ست. برای همین برای تهیه‌ی خامه، کاسه‌ و سر مخلوط‌کن را از دو ساعت قبل در یخ‌زن می‌گذاریم. حتما ده دقیقه هم خود خامه را در یخ‌زن می‌نهیم. بعد شروع می‌کنیم به زدن خامه تا یک‌مقداری خودش را بگیرد. در این مرحله همین‌طور که خامه را می‌زنید، قدری وانیل و شکر را آرام‌آرام اضافه کنید. هم‌چنین اگر دوست دارید نان‌خامه‌های‌تان کاکائویی باشند، می‌توانید کاکائو را هم همین‌جا اضافه کنید. خامه‌ای را که اینجا می‌خریم باید پنج‌شش‌دقیقه بزنیم تا شبیه خامه‌ی سفتی بشود که در شیرینی‌ها می‌بینیم. به هر حال دقت کنید که وقتی خامه تا حد خوبی سفت شد، دیگر زدن را ادامه ندهید.
    نان‌های آماده شده را پس از سردشدن، از زیر باز کنید و با خامه پرکنید و درشان را دوباره سر جایش بگذارید. به همین راحتی، نان‌های خامه‌ای شما آماده‌س.

    طرز تهیه شیرینی نارنجکی +پخت نون خامه ای

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • منابع اورجینال تولید مواد غذایی
  • خرید کتاب فلسفه زبان اصلی
  • دانلود منابع مرجع طب آزمایشی
  • منابع اورجینال ترمودینامیک و مکانیک آماری
  • خرید کتاب زبان اصلی ادبیات علمی محبوب
  • دانلود منابع مرجع شیلات
  • خرید کتاب آسیب شناسی زبان اصلی
  • خرید کتاب زبان اصلی علم
  • کتب نظریه شماره زبان اصلی
  • فروشگاه کتاب خارجی
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>