خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش درست کردن یک دسر خوشمزه+پای گوشت چرخ شده +زمان +عکس
 modiseh 

آموزش درست کردن یک دسر خوشمزه+پای گوشت چرخ شده +زمان +عکس

دستور پخت یک دسر خوشمز

طرز تهیه پای گوشت

توسط :سمانه اشوری در : سایت کدر: ۱۳۹۵/۰۱/۱۵

پای بدون گلوتن crumbletopped-mince-pies

این  پای بدون گلوتن بسیار خوشمزه است. شما می‌توانید این پای را به همراه چای میل کنید.

زمان آماده سازی: ۲۵ دقیقه

زمان پخت: ۲۰ دقیقه

ارزش تغذیه‌ای:

  • ۱۷۵ کیلوکالری
  • ۲۱ گرم چربی
  • ۲ گرم کربوهیدارت
  • ۱۱ گرم شکر
  • ۱ گرم پروتئین
  • ۰۱ گرم نمک

مواد لازم:

  • ۱۲۵ گرم کره
  • ۲۰۰ گرم آرد بدون گلوتن
  • یک قاشق غذاخوری پودر قند
  • پوست پرتغال رنده شده
  • ۲۰۰ گرم گوشت چرخ کرده بدون گلوتن

برای روی تارت:

  • ۲۵ گرم بادام زمینی
  • ۲۵ گرم بادام
  • کمی دارچین
  • ۲۵ گرم کره
  • ۲۵ گرم شکر قهوه‌ای

طرز تهیه:

  1. برای ایجاد خمیر تارت، کره را داخل آرد بریزید و با درست خوب ورز بدهید. کمی پودر قند و پودر پرتغال به آن اضافه کنید. چهار قاشق غذاخوری آب داخل آن بریزید و خوب ترکیب نمایید. سپس به مدت ۳۰ دقیقه داخل یخچال قرار دهید.
  2. فر را از قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم کنید. در یک مکان تمیز خمیر را با ضخمات دو الی سه میلی متر باز کنید. حالا داخل ظرف‌های مخصوص تارت قرار دهید و درون آن را با گوشت چرخ کرده پر کنید.
  3. حالا مواد رویی تارت را در یک کاسه کوچک ترکیب کنید و روی تارت بریزید.  تارت را به مدت ۲۰ دقیقه داخل فر بپزید و با کره یا خامه سرو کنید.

برای حمایت از ما لطفا کلیک کنید

دانلود

اشتراک گذاری مطلب

modiseh

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
?>