اطلاعیه سایت
دستور پخت یک دسر خوشمز
طرز تهیه پای گوشت
این پای بدون گلوتن بسیار خوشمزه است. شما میتوانید این پای را به همراه چای میل کنید.
زمان آماده سازی: ۲۵ دقیقه
زمان پخت: ۲۰ دقیقه
ارزش تغذیهای:
- ۱۷۵ کیلوکالری
- ۲۱ گرم چربی
- ۲ گرم کربوهیدارت
- ۱۱ گرم شکر
- ۱ گرم پروتئین
- ۰۱ گرم نمک
مواد لازم:
- ۱۲۵ گرم کره
- ۲۰۰ گرم آرد بدون گلوتن
- یک قاشق غذاخوری پودر قند
- پوست پرتغال رنده شده
- ۲۰۰ گرم گوشت چرخ کرده بدون گلوتن
برای روی تارت:
- ۲۵ گرم بادام زمینی
- ۲۵ گرم بادام
- کمی دارچین
- ۲۵ گرم کره
- ۲۵ گرم شکر قهوهای
طرز تهیه:
- برای ایجاد خمیر تارت، کره را داخل آرد بریزید و با درست خوب ورز بدهید. کمی پودر قند و پودر پرتغال به آن اضافه کنید. چهار قاشق غذاخوری آب داخل آن بریزید و خوب ترکیب نمایید. سپس به مدت ۳۰ دقیقه داخل یخچال قرار دهید.
- فر را از قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم کنید. در یک مکان تمیز خمیر را با ضخمات دو الی سه میلی متر باز کنید. حالا داخل ظرفهای مخصوص تارت قرار دهید و درون آن را با گوشت چرخ کرده پر کنید.
- حالا مواد رویی تارت را در یک کاسه کوچک ترکیب کنید و روی تارت بریزید. تارت را به مدت ۲۰ دقیقه داخل فر بپزید و با کره یا خامه سرو کنید.
اشتراک گذاری مطلب