• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » طرز تهیه خیارشور در عرض ۳ روز+تهیه خیار شور در ۳ روز

    طرز تهیه خیارشور در عرض ۳ روز+تهیه خیار شور در ۳ روز

     

    نحوه درست کردن خیار شور فوری,درست کردن خیارشور

    طرز تهیه خیارشور در عرض ۳ روز+تهیه خیار شور در ۳ روز

    در عرض ۳ روز یک خیار شور خوش طعم و عالی درست کنید
    خیارشور یکی از چاشنی های خوشمزه در سفره غذایی ما ایرانی هاست. ممکن است درست کردن خیارشور ممکن است زمان بسیاری را از شما بگیرد. با دستور زیر در عرض ۳ روز می توانید یک خیارشور خوش طعم و عالی درست کنید.
    چند سال قبل من به دنبال این بودم که دستور درست کردن چاشنی‎های غذای جدیدی را پیدا کنم. در یک کتاب آشپزی به بخش ترشی‎ها رسیدم و یک دستور درست کردن ترشی‎های یخچالی توجه‎ی من را جلب کرد. در آن دستور خیار‎ها داخل یک ظرف قرار داده شده به همراه آب نمک و ادویه‎های مختلف و در یخچال فقط به مدت ۳ روز قرار داده می‎شد، نیازی به هیچگونه تخمیر و کنسرو کردنی نبود. چنین فرآیند ساده‎ای امتحانش سخت نبود.
    واقعا ترشی‎های خوشمزه‎ای بودند که از ترکیب مرموز نمک، آب، سرکه به دست آمده بود و ترشی‎ها هر زمان خورده می‎شدند بسیار لذیذ و ترد بودند.

    نحوه درست کردن خیار شور فوری,درست کردن خیارشور

    طرز تهیه خیارشور در عرض ۳ روز+تهیه خیار شور در ۳ روز

    مواد لازم برای تهیه خیارشور فوری :

     سیر ۲ بته
     شوید خرد شده به مقدار لازم
    * ادویه‎های ترشی  نصف قاشق چای خوری
     فلفل سیاه نصف قاشق چای خوری
    خیار کوچک که برش داده شده باشند ۵-۶ عدد
    سرکه سفید نصف فنجان
    نمک دریایی یا مخصوص ترشی یک قاشق غذاخوری

    * ادویه‎های ترشی ( چه خریداری شده از فروشگاه یا دست ساز خانگی )

    طرز تهیه خیارشور در عرض ۳ روز+تهیه خیار شور در ۳ روز

    نحوه‎ درست کردن خیارشور فوری :
    سیر، شوید، ادویه‎های مختلف ترشی و فلفل را داخل یک ظرف ۱ لیتری قرار دهید.
    برش‎های خیار را درون آن قرار دهید و قرارگیری آن‎ها باید در کنار هم باید بدون فضا و محکم باشد.
    سرکه سفید و نمک را ترکیب کنید و در یک ظرف مخصوص به مدت یک دقیقه در مایکروویو گرما دهید تا نمک حل شود.
    این ترکیب را بالای خیارها ریخته، روی آن آب اضافه کنید و در ظرف را کاملا محکم ببندید.
    اجازه دهید به همین حالت ۲۴ ساعت باشد. حداقل ۳ روز و تا ۲ تا ۳ ماه در یخچال نگه دارید. خیارها تغییر رنگ و مزه خواهند داشت.

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • خرید کتاب زبان اصلی ادبیات علمی محبوب
  • هاردکپی کتاب های متالورژی
  • کتاب های سخنرانی اورجینال
  • هاردکپی کتاب های شغل یابی
  • خرید کتاب های زبان اصلی آزمون های کانادا
  • خرید کتاب های سرد سازی از آمازون
  • خرید کتاب های زبان اصلی طب جایگزین
  • خرید کتاب زبان اصلی آمار زیستی
  • دانلود منابع مرجع مهندسی مکانیک
  • خرید کتاب های زبان اصلی جامعه شناسی
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>