• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش و دستور تهیه مربای کدو حلوایی

    آموزش و دستور تهیه مربای کدو حلوایی

    روش پخت مربای کدو حلوایی

    آموزش و دستور تهیه مربای کدو حلوایی

    طرز تهیه آب آهک:

     

     

    آهک را در ظرفی بریزید و حدوداً دولیترونیم تا سه لیترآب سرد روی آن بریزید و کمی هم مخلوط کنید تا آهک در آب تقریباً حل شود. ۲۰تا۱۵ دقیقه اجازه دهید تا مواد آهک ته نشین شود. و آب زلال آن را مصرف کنید و مواد ته نشین شده را دور بریزید.

     

     

    طرز تهیه مربای کدوحلوایی:

     

     

    کدو حلوایی را پوست بکنید و به ضخامت نیم سانت قالب بزنید و یا به شکل مربع یا ….

     

    به قطر نیم سانت خرد کنید.کدوهای قالب زده رادرون آب اهک آماده شده بریزید و ۲۴ ساعت در آب آهک بماند. کدو حلوایی را از آب آهک خارج کنید و ۴-۵ ساعت در آب سرد بریزید و در طول این مدت ۳ بار آب آن را عوض کنید.

     

    بعد کدو را در صافی بریزید تا آب آن برود.شکر را در قابلمه بریزید و ۵ – ۶ لیوان آب درون آن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد بعد شربت را از صافی رد کنید .

     

    کدو را داخل شربت بریزید و اجازه دهید تا بجوشد و گاهی کف روی مربا را بگیرید . وقتی شربت قوام آمد دانه هل و گلاب و جوهر لیمویی را که قبلاً در یک ق غ آب گرم حل کرده اید را داخل مربا بریزید و بعد از ده دقیقه جوشیدن حرارت را خاموش کنید .

    این مربا ترد و شکننده و براق و خوشمزه است.

    ۱- قوام آمدن شربت: یعنی موقعی که مربا آماده شد مقداری از شربت آنرا در قاشق بریزید کمی که سرد شدباید به حالت کش از قاشق بریزد.

    ۲- ویا قاشق را داخل شربت مربا کنید و بیرون بیاورید و انگشت خود را داخل قاشق کنید و دوانگشت اشاره و انگشت شصت خود را که آغشته به شربت مربا کرده اید را چند بار به هم بزنید اگر شربت بین دو انگشت شما حالت کش یا مثل نخ شد شربت مربا قوام آمده.

    نکته تغذیه ای: کدو تنبل غنی از ویتامین A، C و E می‌باشد. منبع خوبی از ترکیبات فلاوونوئید پلی‌فنولیک مثل بتاکاروتن و آلفا کاروتن، کرپتوگزانتین، لوتئین، زئاگزانتین است. (کاروتن در بدن تبدیل به ویتامین A می‌شود). ســرشار از ویــتامین‌های B کمپلکس، مثل فولیت‌ها، نیاسین، ویتامــین‌های B6، تــیامین و اسیدپانتوتنیک است. حاوی املاح معدنی مثل مس، کلسیم، پتاسیم و فسفر می‌باشد. دانه‌های کدو تنبل، بهترین منبع تأمین فیبر و اسیدهای چرب اشباع‌نشده و مفید برای قلب هستند.

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • کتاب های تلویزیون و تصویری اورجینال
  • خرید کتاب آناتومی و فیزیولوژی زبان اصلی
  • دانلود منابع مرجع انرژی
  • خرید کتاب های بیوانفورماتیک از آمازون
  • خرید کتاب های زبان اصلی علوم طبیعی
  • دانلود منابع مرجع تغذیه
  • خرید کتاب پرستاری زبان اصلی
  • کتاب های اپیدمیولوژی اورجینال
  • کتاب های ژنتیک اورجینال
  • خرید کتاب های زبان اصلی طب جایگزین
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>