اطلاعیه سایت
آموزش طرز تهیه كيک سيب زمينی
روش تهيه:
براي تهيه خمير ابتدا آرد، نمک و بكينگ پودر را با هم مخلوط می كنيم و كنار می گذاريم. بقيه مواد خمير را در كاسهای گود با همزن دستی خوب مخلوط می كنيم، سپس آرد را اضافه كرده و همه مواد را با هم ورز ميدهيم تا خمير لطيفی بدست بیاید. روی خمير حوله كشيده و نيم ساعت به آن استراحت می دهيم.
سيب زمينی های پخته را رنده كرده و در كاسهای گود تمامی مواد وسط خمير را با هم مخلوط می كنيم.
دو سوم خمير را به قطر نيم سانتیمتر پهن می كنيم. قالب مورد نظر را چرب كرده و خمير را روی كف و ديوارههاي آن می اندازيم، مواد سيبزميني را داخل خمير قرار داده، باقيمانده خمير را روي آن پهن ميكنيم و با چنگال چند حفره رويش ايجاد می كنيم.
قالب را ۳۰ دقيقه روي پنجره وسط فر كه از قبل با دماي ۱۸۰ درجه سانتيگراد گرم كرده ايم قرار ميدهيم و پس از اين مدت قالب را برگردانده، روي كيك را با زرده تخممرغ و زعفران زرين ميكنيم و دوباره ۳۰ دقيقه داخل فر قرار می دهيم تا طلایی شود.