• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش درست کردن نان شکم پر+عکس

    آموزش درست کردن نان شکم پر+عکس

    آموزش درست کردن نان شکم پر+عکس

    آموزش درست کردن نان شکم پر با خمیر جادویی

    آموزش درست کردن نان شکم پر با خمیر جادویی

     

    مواد لازم برای نان شکم پر با خمیر جادویی :

     

    گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم
     رب گوجه یک قاشق غذاخوری‌
    نمک و فلفل به میزان لازم
     قارچ خرد‌ شده ۴ تا ۵ عدد
    جعفری خرد شده ۳ قاشق غذاخوری
    پیاز داغ ۲ قاشق غذا‌خوری
    روغن یک قاشق غذاخوری
    زرده‌ تخم‌ مرغ یک عدد
    کره آب شده ۲ قاشق غذاخوری
    ذرت و نخود پخته شده نصف فنجان

     

    مواد لازم برای تهیه خمیر جادویی :

     

     آرد ۲ لیوان
     خمیر مایه یک قاشق غذاخوری
     تخم مرغ یک‌ عدد
    روغن  ۴ قاشق غذاخوری
    نمک یک چهارم قاشق چایخوری
    شکر یک قاشق مرباخوری
    شیر یا آب ولرم یک لیوان سر خالی

    آموزش درست کردن نان شکم پر+عکس

    طرز تهیه خمیر جادویی :

    پودر خمیر مایه و شکر را با چند قاشق شیر گرم مخلوط کنید و چند دقیقه صبر کنید تا عمل آمده و پف کند.سپس بقیه شکر، نمک، تخم مرغ و روغن را در ظرفی بریزید و خوب مخلوط کنید.خمیر مایه آماده شده را با مقداری آرد مخلوط کنید و به مواد خمیر اضافه کنید.آرد را کم کم اضافه کنید و با دست خمیر را مخلوط و ورز دهید.

     

    خمیر را درون پاکت پلاستیکی بگذارید و یک‌ونیم ساعت به آن استراحت دهید تا پف کرده و حجم آن دو برابر شود.این خمیر را می‌توانید تا چند روز در یخچال نگه دارید و چون سبک و لطیف است می توان با آن انواع غذا‌ها مانند پیراشکی، نان پیتزا، نان شکم پر، انواع کلوچه و نان فانتزی تهیه کنید.به همین دلیل به آن خمیر همه‌کاره یا خمیر جادویی می‌گویند.

     

    طرز تهیه نان شکم پر :

    پیاز داغ را در ماهیتابه بریزید و کمی روغن به آن اضافه کنید و گوشت را در آن تفت دهید.بعد به ترتیب رب‌گوجه، قارچ، ذرت، نمک، فلفل و جعفری را افزوده و مخلوط کنید.از خمیر جادویی دو تکه به اندازه یک نارنگی بردارید و روی سطح صاف را آرد بپاشید و با وردنه خمیرها را جدا به قطر چند میلیمتر باز کنید و کف یک قالب را کمی چرب کنید و یکی از خمیر‌های باز شده را کف قالب جای دهید.

     

    مواد سرخ شده را روی سطح آن بریزید و خمیر باز شده دیگر را روی مواد پهن کنید و اطراف دو لایه خمیر‌ها را با دست به هم بچسبانید و کره آب شده را روی آن بریزید و با زرده تخم‌مرغ و کنجد روی آن را کاملا بپوشانید.فر را از قبل گرم کنید و قالب را در فر قرار دهید.حرارت لازم ۱۸۰ درجه سانتیگراد و مدت زمان پخت نیم ساعت است.

    آموزش درست کردن نان شکم پر+عکس

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • خرید کتاب زبان اصلی مهندسی برق
  • منابع اورجینال علوم قانونی
  • خرید کتاب منطق فازی و برنامه های کاربردی زبان اصلی
  • خرید کتاب زبان اصلی مصالح
  • خرید کتاب زبان اصلی تاریخ نظامی
  • هاردکپی کتاب های فرزندان
  • هاردکپی کتاب های ادبیات نظارتی
  • خرید کتاب زبان اصلی علم
  • دانلود منابع مرجع دیرینه شناسی
  • دانلود فایل های زبان اصلی ترکیبیات
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>