اطلاعیه سایت
آشنایی با روش تهیه شیرینی نسکافه و گردو، خوشمزهترین شیرینی عید
شیرینیهای نوروزی انواع و اقسام مختلفی دارند. در این مقاله قصد داریم یک شیرینی خوش طعم و کم شیرین نوروزی را به شما آموزش دهیم.
اغلب شیرینیهای مناسب نوروز حالتی بیسکویتی دارند و معمولاً سعی میکنیم با شکلات مذاب یا مغزیجات و ترافلها به آن شیرینیها ظاهری زیبا بدهیم. این بار شیرینیهای خانگی را با شکوفههای بهاری تزئین کردیم.
مواد لازم برای شیرینی نسکافه و گردو برای نوروز:
کره ۵۰ گرم
پودر قند ۴۰ گرم
نسکافه يك قاشق سوپخوری
آب یا شیر يك قاشق سوپخوری
زرده تخم مرغ يك عدد
گردوی ریز شده نصف پیمانه
آرد ۱۰۰ تا ۱۲۰ گرم
بیکینگ پودر یک چهارم قاشق چایخوری
- روش تهیه شیرینی نسکافه و گردو برای نوروز:
کره و پودر قند را با همزن بزنید.
نسکافه را در آب یا شیر حل کنید و به کره اضافه کنید.
سپس زرده تخم مرغ و گردو را نیز اضافه کنید.
مخلوط آرد و بیکینگ پودر را کم کم بیفزایید تا اندازهای که خمیر به دست نچسبد.
خمیر را ما بین نایلون باز کرده، به اشکال مختلف قالب بزنید و در سینی فر قرار دهید.
بیسکویت را با دمای ۱۸۰ درجهی سانتیگراد به مدت ۱۵ دقیقه بپزید تا زیر شیرینی کمی تغییر رنگ دهد.
- نکتهها:
* خمیر این شیرینی بسیار لطیف است و به راحتی قابلیت کاتر زدن را دارد. البته به دلیل داشتن پودر گردو ممکن است کمی کاتر زدن آن سخت باشد.
* گردو را خوب خوب آسیاب کنید و موقع کاتر زدن با حوصله و ظریف کار کنید.
* حتما و حتما طبق معمول شیرینیهای خشک آرد را کم کم اضافه کنید و تا حدی که خمیر به دست نچسبد کافی است.
* شیرینی را بیش از ۱۵ دقیقه داخل فر نگذارید، زیرا خشک و سفت خواهد شد.
- تزیین بهاری شیرینی نسکافه و گردو:
شیرینیها را به تعداد زوج درست کردم و مابین آنها نوتلا مارک فرمند زدم ( با کمک قیف سرنگی و ماسوره شکوفه به صورت رزت نوتلا را روی شیرینی زدم. نوتلا و نسکافه خیلی طعم عالی و کاملی با هم دارند.)
برای شکوفه و برگهای روی شیرینی میتوانید از خمیر فوندانت یا مارسیپان استفاده کنید.
با کمک قالب مخصوص فوندانت گل و برگ رو قالب زدم و با شکلات مذاب روی کوکی فیکس کردم.
این بیسکویت کم شیرین است و وجود نوتلا و گل فوندانتی جبران شیرینی کم آن را میکند.
آشنایی با روش تهیه شیرینی نسکافه و گردو+ خوشمزهترین شیرینی عید