اطلاعیه سایت
آموزش درست کردن شیر بادام
بادام شیرین ۱ لیوان . آب ۴ لیوان . اسانس وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری . عسل ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه : بادام های شیرین را داخل ظرف آبی بریزید و ۸ ساعت خیس دهید ( میتوانید بادام ها را پیش از خیساندن ۱ دقیقه داخل آب جوش بریزید و با آب سرد آبکشی کنید تا پوست بادام ها به راحتی جدا شود سپس خیس دهید ).
پس از ۸ ساعت بادام ها را آبکشی کنید و داخل میکسر بریزید و ۴ لیوان آب سرد را اضافه کنید ( بهتر است از آب معدنی یا آب جوشیده استفاده کنید ) ، بادام ها را بزنید تا زمانی که کف در بالای آن مشاهده شود ، در این مرحله اسانس وانیل و عسل را اضافه کنید و ۳۰ ثانیه دیگر بزنید.
روی ظرفی را با تنظیف بپوشانید ( تنظیف یا پارچه توری را چند تا بزنید ) ، به آرامی مخلوط را از این صافی پارچه ای عبور دهید تا شیر بادام در داخل ظرف جمع شود ( از تفاله های بادام میتوانید برای تهیه حریره ، کیک ، دسر و … استفاده کنید ).
نکته ها : شیر بادام برای افرادی که با لبنیات مشکل دارند بسیار مناسب است ، شیر بادام دارای انواع ویتامین ها ، کلسیم و آهن است و برای سلامت قلب ، استخوان ها ، چشم ، زیبایی پوست و مو ، تناسب اندام ( هر ۱ لیوان ۶۰ کالری ) و … کاربرد دارد و جایگزین بسیار خوبی برای شیر است.
استفاده از اسانس وانیل و عسل سلیقه ای است ، میتوانید به شیر بادام تان شیره خرما ، دارچین ، پودر کاکائو و … اضافه کنید ، بسته به غلظتی که میخواهید میتوانید مقدار آب را کمتر یا بیشتر کنید.