• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » اموزش پخت هادداگ در منزل

    اموزش پخت هادداگ در منزل

    اموزش پخت هادداگ در منزل

    هات داگ با گوجه، مریم گلی و چاشنی پیاز

     

    مواد لازم برای تهیه هات داگ با مریم گلی و چاشنی پیاز

    پیاز ۲ عدد  .  فلفل دلمه ای نارنجی (یا قرمز) ۱ عدد  .  سیب ترد و خوش طعم ۱ عدد

    روغن آفتابگردان یا زیتون ۲ قاشق سوپخوری   .  نمک ۱ قاشق چایخوری   .  سیر ۲ حبه

    فلفل قرمز ۱ عدد  .  زنجبیل قد انگشت ۱ عدد  .  گوجه فرنگی بزرگ ۶ عدد ( ۵۰۰ گرم)

    کشمش پلویی  ۵۰ گرم   .  سرکه سفید ۱۰۰ سی سی   .  شکر دانه ریز ۱۰۰ گرم

    مریم گلی تازه چین ۱ مشت کوچک   .  سوسیس هات داگ مرغوب کوچک ۶ تا ۸ عدد

    نان ساندویچی یا نان هات داگ ۶ تا ۸ عدد  .  خردل برای سرو  .  نمک و فلفل سیاه

     

    هات داگ با گوجه، مریم گلی و چاشنی پیاز

     

    بجای یک سوسیس مارینه شده و لعاب دار، میتوانید سوسیس های مرغوب یا هات داگ را انتخاب کنید و از خوردن آن لذت ببرید. نیاز نیست چاشنی این غذا را زودتر تهیه کنید تا جا بیفتد و اینکه به آسانی قابل درست کردن است. آن را با پنیر یا کالباس نیز امتحان کنید.

    طرز تهیه: پیاز را ورق کنید سپس دانه ی فلفل های دلمه ای را در بیاورید. سیب را به قطعات ریزی برش بزنید. روغن را در قابلمه ی بزرگی حرارت دهید، پیاز، فلفل دلمه ای، سیب و نمک را به آن بیفزایید. آنها را ۱۰ دقیقه روی شعله ی ملایم بپزید تا زمانی که نرم شوند.

     

    طی این زمان، سیر را ورق کنید، فلفل قرمز را ریز کرده و زنجبیل را پوست گرفته و کاملا خرد کنید. گوجه ها را درشت خرد کرده و سر آن را در صورت نیاز بگیرید. اگر می خواهید چاشنی شما تند شود دانه های فلفل قرمز را دور نریزید.

     

    هات داگ با گوجه، مریم گلی و چاشنی پیاز

     

    سیر، فلفل قرمز و زنجبیل را به قابلمه اضافه کنید و ۲ دقیقه بپزید تا عطر آن در بیاید، سپس گوجه فرنگی ها و کشمش را اضافه کنید. ۵ دقیقه حرارت دهید و هم بزنید سپس سرکه را افزوده و بگذارید ۵ دقیقه ی دیگر بپزد تا زمانی که پیاز، سیب و فلفل دلمه نرم شده و گوجه فرنگی ها کاملا آب انداخته باشند.

     

    شکر را با آن قاطی کنید، سپس این چاشنی را پخته و مدام هم بزنید تا مخلوط نسبتا خشک و کشدار به نظر برسد. قاشق را در آن بکشید- زمانی آماده است که بتوانید با قاشق خطی در آن بیندازید. برگ های مریم گلی را کاملا خرد کنید سپس با آنها قاطی کرده و بگذارید کاملا سرد شود.

     

    قبل از شروع پخت، ذغال ها را بررسی کنید تا کاملا گر گرفته باشد یا گریل از قبل به دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد رسیده باشد. سوسیس ها را ۱۵ دقیقه بپزید و مرتب آنها را برگردانید تا زمانی که وسط آنها کاملا بپزد. نان ها را پاره کنید و سوسیس را در آن قرار دهید و مقدار کافی چاشنی در آن بریزید و در صورت تمایل کمی خردل روی آن بریزید.

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • کتاب های کتابهای دانشگاهی اورجینال
  • خرید کتاب زبان اصلی قانون
  • خرید کتاب های زبان اصلی کامپیوتر
  • خرید کتاب کمیک زبان اصلی
  • خرید کتاب تهویه و تهویه مطبوع زبان اصلی
  • خرید کتاب های زبان اصلی علوم طبیعی
  • منابع اورجینال تئوری نسبیت و گرانش
  • خرید کتاب های زبان اصلی گردشگری
  • خرید کتاب های مهندسی پزشکی از آمازون
  • دانلود فایل های زبان اصلی علوم فضایی
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>