خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش پخت میگو و مارچوبه کبابی+نکات مهم +عکس
 modiseh 

آموزش پخت میگو و مارچوبه کبابی+نکات مهم +عکس

در این قسمت از سایت کدر: یک دستور غذایی لذیذ و خوشمزه میگو و مارچوبه کبابی را  برای شما قرار داده است .

پوسته ی میگو ها را هنگام کباب کردن جدا نکنید، زیرا از گوشت در مقابل پخته شدن بیش از حد و بسیار سریع حفاظت کرده و همچنین عصاره لذیذ آن را حفظ می کند.  سرو این کباب با آیولی (aioli) (نوعی مایونز) بسیار لذت بخش است. با استفاده از یک مخلوط کن دستی تهیه آن به سهولت قابل انجام است.

مواد لازم :

مارچوبه ترجیحا درشت ۱۲ عدد   .  میگوی خام پاک نشده و بزرگ ۱۸ عدد

تخم مرغ ۲ عدد  .  لیمو ۲ عدد  .  سیر ۱ حبه  .  خردل ۱ قاشق چایخوری

روغن زیتون ۱ پیمانه سر خالی (۲۰۰ میلی لیتر) .  نعناع تازه ۱ مشت کوچک

نمک  و  فلفل سیاه تازه ساییده شده

طرز تهیه:

در یک قابلمه آب نمک را جوش بیاورید. طی این زمان ۵ سانتی مترِ انتهای مارچوبه ها را ببرید زیرا به دلیل سفتی قابل خوردن نیستند. سپس آنها را به قطعاتی به اندازه ی دو بند انگشت خرد کنید. مارچوبه ها را ۲ دقیقه بجوشانید و سپس آبکش کنید. آنها را در آب سرد فرو ببرید تا پختن متوقف شود سپس آبکش کنید.

شش سیخ بردارید. روی هر سیخ سه میگو و ۴ عدد مارچوبه بزنید. روی آنها را پوشانده و تا زمان پخت در یخچال قرار دهید.

جهت تهیه آیولی، زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید، زرده را در یک ظرف بلند بریزید. آب یکی از لیمو ها را گرفته و سیر را درشت خرد کنید. سیر، خردل، ۲ قاشق سوپخوری آب لیمو و روغن را به زرده اضافه کنید.

با استفاده از یک همزن ایستاده که تا ته ظرف بلند فرو برود مواد را هم بزنید. همزن را به آرامی از ظرف بیرون بیاورید. وقتی همزن به لبه ی ظرف نزدیک شود، این مایونز بسیار غلیظ خواهد شد و حس می کنید که مَکِشی ایجاد شده و انگار تیغه ها را به پایین می کشد. کمی دیگر آب لیمو، نمک و فلفل برای تنظیم طعم به آن اضافه کنید. اگر مایونز شما خیلی غلیظ شده است اما به اندازه کافی طعم لیمو دارد، کمی آب به آن اضافه کنید و سپس دوباره هم بزنید. این کار را می توانید چند روز پیش انجام دهید و آن را در یخچال نگه دارید.

قبل از پخت، ابتدا بررسی کنید که ذغال ها گر گرفته باشد و یا دمای گریل به ۲۰۰ درجه سانتیگراد رسیده باشد. موادِ روی سیخ ها را با نمک و فلفل مزه دار کنید، سپس هر سمت آنها را ۲ تا ۳ دقیقه بپزید یا تا زمانی که مارچوبه ذغالی شده و میگو ها کاملا صورتی رنگ شوند. به سرعت نعناع را خرد کرده و به مایونز بیفزایید. بقیه  لیمو ها را قاچ کرده و کنار غذا قرار دهید. بلافاصله این غذا را با آیولی نعناع سرو کنید.

نکته:

بدون نیم پز کردن، مارچوبه زمان بسیار زیادتری از میگو نیاز دارد تا در گریل (باربکیو) بپزد. این کار همچنین باعث می شود تا راحت تر آنها به سیخ کشیده شوند.

طرز تهیه میگو و مارچوبه کبابی

میگو و مارچوبه کبابی خوشمزه :)

میگو و مارچوبه کبابی خوشمزه :)

طرز تهیه میگو و مارچوبه کبابی,روش اصلی تهیه میگو و مارچوبه کبابی , میگو و مارچوبه کبابی,دستور عمل میگو و مارچوبه کبابی, میگو و مارچوبه کبابی خوشمزه, عکس میگو و مارچوبه کبابی, انواع میگو و مارچوبه کبابی, میگو و مارچوبه کبابی اصل,میگو و مارچوبه کبابی,طرز تهیه میگو و مارچوبه کبابی,روش اصلی تهیه میگو و مارچوبه کبابی , میگو و مارچوبه کبابی,دستور عمل میگو و مارچوبه کبابی, میگو و مارچوبه کبابی خوشمزه, عکس میگو و مارچوبه کبابی, انواع میگو و مارچوبه کبابی, میگو و مارچوبه کبابی اصل,میگو و مارچوبه کبابی,طرز تهیه میگو و مارچوبه کبابی,روش اصلی تهیه میگو و مارچوبه کبابی , میگو و مارچوبه کبابی,دستور عمل میگو و مارچوبه کبابی, میگو و مارچوبه کبابی خوشمزه, عکس میگو و مارچوبه کبابی, انواع میگو و مارچوبه کبابی, میگو و مارچوبه کبابی اصل,میگو و مارچوبه کبابی,

***

میگو و مارچوبه کبابی,دستور عمل میگو و مارچوبه کبابی, میگو و مارچوبه کبابی خوشمزه, عکس میگو و مارچوبه کبابی, انواع میگو و مارچوبه کبابی, میگو و مارچوبه کبابی اصل,میگو و مارچوبه کبابی,طرز تهیه میگو و مارچوبه کبابی,روش اصلی تهیه میگو و مارچوبه کبابی , میگو و مارچوبه کبابی,دستور عمل میگو و مارچوبه کبابی, میگو و مارچوبه کبابی خوشمزه, عکس میگو و مارچوبه کبابی, انواع میگو و مارچوبه کبابی, میگو و مارچوبه کبابی اصل,میگو و مارچوبه کبابی,

طرز تهیه میگو و مارچوبه کبابی

برای حمایت از ما لطفا کلیک کنید

دانلود

اشتراک گذاری مطلب

modiseh

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
?>