اطلاعیه سایت
شیرینی نارگیلی
شیرینی نارگیلی پفکی (خشک و ترد میشه )
مواد لازم:
۳عدد سفیده تخم مرغ
پودر قند ۲۵۰ گرم
پودر نارگیل ۱۵۰ گرم
طرز تهیه:
مقدار كمی پودر پسته برای تزئین
سفیده تخم مرغ را با همزن برقی می زنیم تا سفید و سفت شود و سپس ظرفی پر آب روی حرارت قرار داده تا بجوشد و ظرف سفیده ها را روی بخار آب قرار داده و پودر قند اضافه کرده و هم میزنیم روی بخار اب و حرات ۳تا ۴ دقیقه به هم زدن ادامه می دهیم تا مخلوط غلیظ و براق شود.
سپس از روی بخار اب برداشته و پودر نارگیل را افزوده و خوب مخلوط می كنیم تا مایه نسبتاً سفتی به دست آید. توی قیف یا کیسه نایلونی ریخته و گوشه کیسه سوراخ کرده و گلوله ها را بر روی یك سینی فر كه از قبل چرب كرده ایم قرار می دهیم و با پودر پسته تزئین می كنیم.
سینی فر را به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه یا تا زمانی كه شیرینی ها طلایی شوند در فر می گذاریم سپس شیرینی ها را از فر خارج كرده و پس از سرد شدن از سینی جدا می كنیم .