• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » شیرینی پزی » اموزش پخت نوع دیگر شیرینی نارگیلی به روش قنادی

    اموزش پخت نوع دیگر شیرینی نارگیلی به روش قنادی

     شیرینی نارگیلی

    شیرنارررررررررررررر
    شیرینی نارگیلی پفکی (خشک و ترد میشه )

    مواد لازم:
    ۳عدد سفیده تخم مرغ
    پودر قند ۲۵۰ گرم
    پودر نارگیل ۱۵۰ گرم

    طرز تهیه:
    مقدار كمی پودر پسته برای تزئین
    سفیده تخم مرغ را با همزن برقی می زنیم تا سفید و سفت شود و سپس ظرفی پر آب روی حرارت قرار داده تا بجوشد و ظرف سفیده ها را روی بخار آب قرار داده و پودر قند اضافه کرده و هم میزنیم روی بخار اب و حرات ۳تا ۴ دقیقه به هم زدن ادامه می دهیم تا مخلوط غلیظ و براق شود.
    سپس از روی بخار اب برداشته و پودر نارگیل را افزوده و خوب مخلوط می كنیم تا مایه نسبتاً سفتی به دست آید. توی قیف یا کیسه نایلونی ریخته و گوشه کیسه سوراخ کرده و گلوله ها را بر روی یك سینی فر كه از قبل چرب كرده ایم قرار می دهیم و با پودر پسته تزئین می كنیم.
    سینی فر را به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه یا تا زمانی كه شیرینی ها طلایی شوند در فر می گذاریم سپس شیرینی ها را از فر خارج كرده و پس از سرد شدن از سینی جدا می كنیم .

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • دانلود منابع مرجع سیستم های دینامیکی
  • خرید کتاب فرهنگی زبان اصلی
  • دانلود منابع مرجع آزمون های انگلیس
  • منابع اورجینال سبک شناسی
  • خرید کتاب عشق، وابسته به عشق شهوانی زبان اصلی
  • دانلود فایل های زبان اصلی خواب هیپنوتیزم
  • هاردکپی کتاب های علوم پایه
  • قیمت کیندل
  • خرید کتاب های زبان اصلی علوم اجتماعی
  • هاردکپی کتاب های زمین شناسی
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>