• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش انواع غذاها » آموزش پخت مرغ ایتالیایی خامه ای + طریقه پخت مرغ شیوه جدید

    آموزش پخت مرغ ایتالیایی خامه ای + طریقه پخت مرغ شیوه جدید

    آموزش پخت مرغ ایتالیایی خامه ای + طریقه پخت مرغ شیوه جدید

    طرز تهیه مرغ خامه ای ایتالیایی

    آموزش پخت مرغ ایتالیایی خامه ای + طریقه پخت مرغ شیوه جدید

    برای تهیه  غذای مرغ خامه ای ایتالیایی ، مرغ ها را سرخ کنید

    مواد لازم برای مرغ خامه ای ایتالیایی :

    سینه مرغ بدون پوست و استخوان  ۴ عدد
     روغن ۱ قاشق غذاخوری
     نمک نصف قاشق چایخوری
     فلفل  یک چهارم قاشق چایخوری
    سس ایتالیایی ۲ قاشق غذاخوری
    سس پاستای آلفردو ۱ فنجان

    طرز تهیه مرغ خامه ای ایتالیایی :

    آموزش پخت مرغ ایتالیایی خامه ای + طریقه پخت مرغ شیوه جدید
    مرغ ها را روی یک تخته قرار داده و به آرامی آنها را با یک گوشتکوب یا وردنه بکوبید تا به ضخامت ۱٫۵ سانتیمتری برسد.

    یک ماهیتابه گود برداشته و روغن را روی حرارت متوسط گرم کنید. مرغ را داخل قابلمه ریخته و نمک و فلفل را روی آنها بپاشید. مرغ را برای دو دقیقه (برای هر طرف آن) سرخ کنید تا طلایی رنگ شود.

    حالا در یک کاسه کوچک سس ایتالیایی و سس آلفردو را مخلوط کرده تا زمانی که یکدست شود.

    سس را روی مرغ در ماهیتابه ریخته و اجازه دهید جوش بیاید. حرارت را کاهش داده و درب ظرف را بگذارید. ۸ تا ۱۰ دقیقه صبر کنید تا به آرامی بجوشد تا زمانی که مرغ به خوبی بپزد.

    آموزش پخت مرغ ایتالیایی خامه ای + طریقه پخت مرغ شیوه جدید

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • دانلود فایل های زبان اصلی متغیر مختلط
  • دانلود فایل های زبان اصلی باستان شناسی
  • خرید کتاب کمیک زبان اصلی
  • دانلود منابع مرجع تغذیه
  • هاردکپی کتاب های تجارت الکترونیک
  • هاردکپی کتاب های سونا
  • خرید کتاب معدن کار زبان اصلی
  • خرید کتاب ایمونولوژی زبان اصلی
  • خرید کتاب زبان اصلی باغبانی
  • دانلود منابع مرجع تدارکات
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>