اطلاعیه سایت
روش تهیه و پخت مربای انار
مقدار تهیه: ۳ تا ۴ پیمانه
طرز تهیه:
۱- ابتدا برای تعیین غلظت نهایی مربا، یك بشقاب را در جای خنكی مثل یخچال قرار دهید.
۲- انار را به اندازه ی یک پیمانه، دانه دانه كنید و به اندازه ی سه و نیم پیمانه، آب بقیه را بگیرید.
۳- در ظرف بزرگی، آب انار و شكر را با هم تركیب كنید و روی حرارت متوسط قرار دهید و به مدت ۳۰ دقیقه آن ها را بجوشانید.
مربای انار
۴- دانههای انار و آب لیمو را به ظرف اضافه كنید و ۳۰ دقیقه ی دیگر آن ها را بپزید.
۵- برای این كه غلظت مربا را بفهمید، با استفاده از یك قاشق، یك قطره از مربا را روی ظرف سرد شده بچكانید و ظرف را سرازیر كنید، اگر به سختی روان شد، مربای شما آماده است.
شما می توانید برای اینکه از شکرک زدن مربای تهیه شده جلوگیری نمایید پس از حصول اطمینان از آماده شدن مربا و قبل از اینکه شعله زیر آن را خاموش نمایید یک قاشق غذاخوری سرکه به مربای خود اضافه نمایید و اجازه دهید تا مربایتان مقداری بجوشد. سپس زیر مربا را خاموش نموده و فرصت دهید خوب خنک شود.
۶- مربا را در ظرف تمیزی بریزید. درب آن را ببندید و در جای تاریك و خنك قرار دهید.