• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش و طرز تهیه پخت مربای انار

    آموزش و طرز تهیه پخت مربای انار

    روش تهیه و پخت مربای انار

    روش تهیه و پخت مربای انار

    مقدار تهیه: ۳ تا ۴ پیمانه

    طرز تهیه:

    ۱- ابتدا برای تعیین غلظت نهایی مربا، یك بشقاب را در جای خنكی مثل یخچال قرار دهید.

    ۲- انار را به اندازه ی یک پیمانه، دانه دانه كنید و به اندازه ی سه و نیم پیمانه، آب بقیه را بگیرید.

     

    ۳- در ظرف بزرگی، آب انار و شكر را با هم تركیب كنید و روی حرارت متوسط قرار دهید و به مدت ۳۰ دقیقه آن ها را بجوشانید.
    مربای انار

     

    ۴- دانه‌های انار و آب لیمو را به ظرف اضافه كنید و ۳۰ دقیقه ی دیگر آن‌ ها را بپزید.

     

    ۵- برای این كه غلظت مربا را بفهمید، با استفاده از یك قاشق، یك قطره از مربا را روی ظرف سرد شده بچكانید و ظرف را سرازیر كنید، اگر به سختی روان شد، مربای شما آماده است.

     روش تهیه و پخت مربای انار

    شما می توانید برای اینکه از شکرک زدن مربای تهیه شده جلوگیری نمایید پس از حصول اطمینان از آماده شدن مربا و قبل از اینکه شعله زیر آن را خاموش نمایید یک قاشق غذاخوری سرکه به مربای خود اضافه نمایید و اجازه دهید تا مربایتان مقداری بجوشد. سپس زیر مربا را خاموش نموده و فرصت دهید خوب خنک شود.

    ۶- مربا را در ظرف تمیزی بریزید. درب آن را ببندید و در جای تاریك و خنك قرار دهید.

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • خرید کتاب های زبان اصلی پازل
  • کتاب های تجارت اورجینال
  • دانلود منابع مرجع تقارن و گروه
  • هاردکپی کتاب های متالورژی
  • کتب کاراگاه زبان اصلی
  • خرید کتاب خارجی آنلاین
  • هاردکپی کتاب های واترمارک در ساختمان داده
  • خرید کتاب زبان اصلی علم
  • منابع اورجینال ارتباط از راه دور
  • کتب نرم افزار CAD زبان اصلی
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>