خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش و طرز تهیه پخت مربای انار
 modiseh 

آموزش و طرز تهیه پخت مربای انار

روش تهیه و پخت مربای انار

روش تهیه و پخت مربای انار

مقدار تهیه: ۳ تا ۴ پیمانه

طرز تهیه:

۱- ابتدا برای تعیین غلظت نهایی مربا، یك بشقاب را در جای خنكی مثل یخچال قرار دهید.

۲- انار را به اندازه ی یک پیمانه، دانه دانه كنید و به اندازه ی سه و نیم پیمانه، آب بقیه را بگیرید.

 

۳- در ظرف بزرگی، آب انار و شكر را با هم تركیب كنید و روی حرارت متوسط قرار دهید و به مدت ۳۰ دقیقه آن ها را بجوشانید.
مربای انار

 

۴- دانه‌های انار و آب لیمو را به ظرف اضافه كنید و ۳۰ دقیقه ی دیگر آن‌ ها را بپزید.

 

۵- برای این كه غلظت مربا را بفهمید، با استفاده از یك قاشق، یك قطره از مربا را روی ظرف سرد شده بچكانید و ظرف را سرازیر كنید، اگر به سختی روان شد، مربای شما آماده است.

 روش تهیه و پخت مربای انار

شما می توانید برای اینکه از شکرک زدن مربای تهیه شده جلوگیری نمایید پس از حصول اطمینان از آماده شدن مربا و قبل از اینکه شعله زیر آن را خاموش نمایید یک قاشق غذاخوری سرکه به مربای خود اضافه نمایید و اجازه دهید تا مربایتان مقداری بجوشد. سپس زیر مربا را خاموش نموده و فرصت دهید خوب خنک شود.

۶- مربا را در ظرف تمیزی بریزید. درب آن را ببندید و در جای تاریك و خنك قرار دهید.

برای حمایت از ما لطفا کلیک کنید

دانلود

اشتراک گذاری مطلب

modiseh

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
?>