• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » دستور تهیه سالاد سالامی ایتالیایی

    دستور تهیه سالاد سالامی ایتالیایی

    دستور تهیه سالاد سالامی ایتالیایی
    آموزش طرز تهیه سالاد سالامی ایتالیایی
    طرز تهیه سالاد سالامی ایتالیایی

    در این مطلب از کدر اموزش یک غذای سالم و فوری و گرم را برای شما قرار داده ایم.

    مواد لازم :

    مواد لازم برای سس سالاد سالامی ایتالیایی :

    مواد لازم برای سالاد سالامی ایتالیایی :

    طرز تهیه سالاد سالامی ایتالیایی :

    فر را با حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید. کف سینی فر را با کاغذ مخصوص پخت و پز بپوشانید.

    با استفاده از یک رنده، سیر و پنیر رومانو را رنده کنید. این دو را به همراه نان پیتا و یک قاشق روغن زیتون داخل یک کاسه بزرگ ریخته و مخلوط کرده و بعد آنها را در یک لایه روی سینی فر پخش کنید.

    ۱۵ تا ۲۰ دقیقه صبر کرده و زمانی که نان ها تست و طلایی رنگ شدند آنها را از فر خارج کرده و داخل یک کاسه بریزید تا خنک شود. فر را خاموش نکنید.

    یک شیشه باریک درب دار بردارید. سرکه، خردل و روغن زیتون را به همراه نصف یک حبه سیر رنده شده داخل آن ریخته و درب شیشه را ببندید. شیشه را به شدت تکان دهید تا به خوبی ترکیب شوند. حالا سس آماده شده را کنار بگذارید.

    تکه های سالامی را روی سینی فر پخش کرده و برای ۱۵ دقیقه داخل فر بگذارید. بعد از اینکه ترد شدند آنها را از فر خارج کرده و داخل بشقاب بریزید تا سرد شوند.

    کاهوها و مواد لازم سالاد را میان دو تا چهار کاسه تقسیم کرده و روی آن سالامی، مخلوط نان برشته شده، سس و پنیر رومانو ریخته و سرو کنید.

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • دانلود منابع مرجع معادلات دیفرانسیل
  • کتاب های تجارت اورجینال
  • خرید کتاب های میکرب شناسی از آمازون
  • کتب الگویابی در ساختمان داده زبان اصلی
  • خرید کتاب های دندانپزشکی از آمازون
  • خرید کتاب های ادبی از آمازون
  • خرید کتاب های مکانیک بدن دگردیس از آمازون
  • کتاب های گوش و حلق و بیتی اورجینال
  • دانلود فایل های زبان اصلی باستان شناسی
  • کتاب های ادبیات روسی اورجینال
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>